Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı: Bu seçim yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte Üsküdar'daki Saffet Çelebi Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Erdoğan "İnşallah ülkemiz milletimiz için hayırlı bir netice çıkar diye umuyorum. Bu seçim yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Üsküdar'da oyunu kullandı. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki konutlarından çıkarak Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi. Burada sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan, sandık görevlileriyle tokalaştıktan sonra oyunu kullandı. Oy verme işleminin ardından açıklama yapan Erdoğan, "Bu seçim yeni bir dönemin, yeni yüzyılın başlangıcına vesile olacak." ifadelerini kullandı.

"2 SEÇİM MİLLETİMİZİ YORDU"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

"Yerel yönetimler seçimini icra ediyoruz. Gerçekten arka arkaya bu kadar kısa sürede iki seçim milletimizi yordu. Sizleri de yordu. Çok yoğun bir kampanya geçirdik. Bugün bu seçimleri icra etmek suretiyle yerel seçimlerde hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum.

"YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICINA VESİLE OLACAK"

Bu seçimler yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak. Bir yandan milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı bir yanda yerel seçimler bunların yeni yüzyılın başlangıcına vesile olmasını diliyorum. Tüm sandık kurulu mensubu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı: Bu seçim yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak

VATANDAŞLARDAN CUMHURBAŞKANINA SEVGİ GÖSTERİSİ

Okul bahçesini dolduran vatandaşların sevgi gösterilerinde bulunduğu Erdoğan'ı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile diğer ilgililer karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile "3308" numaralı sandığın bulunduğu sınıfın önünde sıraya girdi. Sandık görevlileriyle tokalaşan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, gerekli kontrollerin yapılması için kimliklerini sandık görevlilerine verdi.

Kabine geçip oylarını kullanan Erdoğan ile Emine Erdoğan, oy zarfını sandığa attıktan sonra mührü teslim edip imzalarını attı. Erdoğan'ın oy kullandığı "3308" numaralı sandıkta 341'i seçmen 5'i sandık görevlisi 346 kişi vatandaşlık görevini yerine getirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı: Bu seçim yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Üsküdar Çelebi Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

Murat Çelik:

evet Abbas yolcu

403
57
yanıtYanıtla
Selahn unak:

23 küsur yıl oldu. Millet hala pastırma, sucuk , manda yoğurdu ve ejderha meyvesi yiyemiyor. Yeter artık....

yanıt366
yanıt33
NAKRE:

Her seçim aynı söz yeni bir dönem başlıyor bu yeni dönemde yıllar oldu başlayamadı yıllar geçtikçede daha kötü oluyor

360
26
yanıtYanıtla
Dursun Dilek:

Yeni dönem dedigi belki odur kaziklar zamlar zamlar

yanıt130
yanıt4
sade vatandaş:

İnşallah olur Türkiye Cumhuriyeti bu karanlık günlerden aydınlık yarınlara çıkar

266
40
yanıtYanıtla
Cemal Zenginyurt:

Reis vurdu gol oldu. Mütemadiyen atiyor. 6 li masa da suntadan olunca cavuk dagildi. Yavas vur reis

41
243
yanıtYanıtla
Selahn unak:

Sana mı vurdu gol oldu :-)

yanıt196
yanıt24
Gökhan Ccc:

rezilliğe alışmışsınız

yanıt92
yanıt7
Özkan Bulut:

Helal olsun vursun yüzde kırk lik kesimin umrunda değil olan o gecinemiyoruz deyipte hala celladina aşık olmuş tayfa vurun delin bunları alıştılar artık

yanıt39
yanıt3
Tamer Çakır:

hep öyle oluyor alıştık artık

151
11
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title