Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklamalar 1

Haber-Kamera: Özgür ALTUNCU - Yaşar KAÇMAZ - İSTANBUL DHA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazını kıldığı cami çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haber-Kamera: Özgür ALTUNCU - Yaşar KAÇMAZ - İSTANBUL DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazını kıldığı cami çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Leyla Zana'nın görüşme talebiyle ilgili, "Parlamentoda yeminini yapmadığı sürece böyle bir kabul olmaz" dedi.

Erdoğan, "Önce şunu söyleyeyim, burada birinci derecede bir defa yeminini yapması lazım. Parlamentoda yemini yapmadıktan sonra zaten böyle bir kabul söz konusu olmaz. Ancak geçenlerde, yanındaki danışmanı ya da özel kalemi bilemiyorum, özel kalemimi arayarak

söylediği bazı şeyler var, yani eğer kendisi görüşmelerini bu başlıklar altında düşünüyorsa zaten gelmesine de gerek yok" ifadesini kullandı.

Erdoğan, Cizre'de yaralılara ambulans gönderilmediği iddiasıyla ilgili olarak ise, "Bunların hepsi yalan. Bir kere orada sürekli olarak

ambulans var ve dün zaten bakanımız da açıkladı" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Leyla Zana İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title