Haberler

Çözüm Koleji Çanakkale Şehitlerini Andı

Yozgat Çözüm Koleji Fen ve Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda duygu dolu anlar yaşandı.

Yozgat Çözüm Koleji Fen ve Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda duygu dolu anlar yaşandı.

Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda tüm şehitler için dua edildi. Çözüm Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Avan günün anlam ve önemi de dair bir konuşma yaptı. Avan yaptığı konuşmada "Biz bugün burada bir daha dönmemek üzere gidenlerin tarihin yazdığı en gerçek en şerefli kahramanları yad etmek üzere Çanakkale şehitlerini hatırlamak üzere bir araya geldik. Üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan topraklarını bizlere armağan eden milletimizin varlığının, birliğinin ve beraberliğinin ölümsüz sembolleri aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından hazırlanan sokak röportajları bölümünde şehit olan bir askerin mektubu vatandaşlara okutuldu. Videonun sunumunun yapıldığı sırada salondaki katılımcılar gözyaşlarına hakim olamadılar. Program daha sonra şiir dinletileri, video gösterileri ve Çanakkale Zaferi Oratoryosu ile devam etti. Müzik öğretmeni İbrahim Ekici tarafından hazırlanan konserde öğrenciler Çanakkale türkülerini seslendirdi, yoğun katılımın olduğu program konser sonrası sona erdi.

Programa şehit aileleri ve yakınları ile birlikte Yozgat Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kılınçaslan, Yozgat Çözüm Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yılmaz, okul öğretmenleri ve öğrencileri ile velileri katıldı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

title