Haberler

Çorbacıdaki Çifte Cinayetin Şüphelisi Hastanede Tutuklandı

İzmir'in Bornova İlçesi Altındağ semtinde, yanında bulunan kız arkadaşıyla görüşmek için telefon açan Ömer Anşin ile arkasına saklanmaya çalıştığı taksi şoförü Mustafa Sunar'ı çobacıda tabancayla öldürdükten sonra dağ evinde yakalanan Özer Polat,...

İzmir'in Bornova İlçesi Altındağ semtinde, yanında bulunan kız arkadaşıyla görüşmek için telefon açan Ömer Anşin ile arkasına saklanmaya çalıştığı taksi şoförü Mustafa Sunar'ı çobacıda tabancayla öldürdükten sonra dağ evinde yakalanan Özer Polat, intihar girişiminde bulunup tarım ilacı içtiği için tedavi altında tutulduğu hastanede, hakimin kararı yüzüne okumasıyla tutuklandı.

Olay geçen 25 Kasım'da, saat 06.30 sıralarında, Kemalpaşa Caddesi üzerindeki bir çorbacıda meydana geldi. Basmane semtindeki birahanede garsonluk yapan 31 yaşındaki Ömer Anşin, bir süredir birlikte olduğu ve aynı işyerinde çalışan F.K.'yi, telefondan arayarak nerede olduğunu sorup, yanına gelmesini istedi. F.K.'nin bu isteğe olumsuz yanıt vermesiyle sinirlenen Anşin'in ikinci kez araması üzerine telefonu, yanında bulunan Özer Polat alıp konuşmaya başladı. İki erkek arasında F.K. için yaşanan tartışma, kısa sürede karşılıklı küfürleşme ve tehdide dönüştü.

ÇORBACIDA RANDEVU

Bunun üzerine yanına F.K.'yi de alarak otomobille yola çıkan ve nereye gittiklerini de söylemeyen Özer Polat, randevulaştıkları çorbacının önüne geldiği anda belindeki tabancayı çıkartarak, Ömer Anşin'e doğru koşmaya başladı. Özer Polat'ın elinde silah olduğunu görünce çorbacıya giren Anşin, bu sırada iki müşterisiyle birlikte çorba içen taksi şoförü Mustafa Sunar'ın arkasına saklandı.

TAKSİ ŞOFÖRÜNÜ DE VURDU

Polat'ın ateşlediği tabancadan çıkan kurşunlarla taksi şoförü Sunar ve arkasındaki Anşin vurularak öldü. Olay sırasında otomobilde bulunan ve dehşet anlarına tanık olduktan sona kaçan F.K.'nin, yakalanmasının ardından, verdiği bilgiler ve mobese ile işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, katil zanlısının kaçış yönünü tespit etti. Özer Polat'ın akrabalarının bulunduğu Alaşehir ilçesindeki bir dağ evinde önlem alan polis, buraya gelen katil zanlısını eve girdikten sonra yakaladı.

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE TUTUKLANDI

Yakalanmadan önce yakınlarına tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunduğu söyleyen Özer Polat, önce Alaşehir Devlet Hastanesi'ne ardından da İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada polis gözetiminde tedavi altına alınan ve iki kişiyi öldürmesini sadece "kadın yüzünden" sözleriyle özetleyen Polat için hakim hastaneye gitti. Burada ifadesi alınan, hakkında verilen tutuklama kararı yüzüne okunan Özer Polat, polis tarafından jandarma ekiplerine teslim edidi. Mahkumların kaldığı hastanedeki özel bölüme alınan Polat'ınn burada tedavisinin devam ettiği bildirildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sunar Altındağ Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title