Haberler

Çocukluk çağı kanserine farkındalık amacıyla 'KAÇUV Umut Koşusu' yapıldı

Güncelleme:

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), Avrupa Birliği tarafından desteklenen 'Sürdürülebilir Fon Yönetimi ve Sistemleri Projesi' kapsamında 'KAÇUV Umut Koşusu'nu gerçekleştirdi.

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), Avrupa Birliği tarafından desteklenen 'Sürdürülebilir Fon Yönetimi ve Sistemleri Projesi' kapsamında 'KAÇUV Umut Koşusu'nu gerçekleştirdi. Düzenlenen koşuda her yaştan gönüllü, çocukluk çağı kanserine farkındalık için koştu.

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), Avrupa Birliği tarafından desteklenen 'Sürdürülebilir Fon Yönetimi ve Sistemleri Projesi' çerçevesinde Büyükada'da KAÇUV Umut Koşusu'nu düzenledi. Çocukluk çağı kanserine dikkat çekmek, bu konuda kamuoyunda farkındalık oluşturmak ve erken tanının önemini vurgulamayı hedefleyen koşuda 2 bine yakın katılım olurken, her yaştan gönüllü çocukluk çağı kanserine farkındalık için koştu.

Mehmet Bölük Parkı'ndan başlayan koşu 11,2 km'lik bir parkurda gerçekleşti. Koşunun ardından dereceye girenlere ödüllerini Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, KAÇUV Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öncer, KAÇUV Yönetim Kurulu Üyesi Nur Alpınar tarafından takdim edildi. Genel erkek kategorisinde koşunun birinciliğini Fatih Küçüker, ikinciliğini Musa Achilov, üçüncülüğünü ise Fatih Kuşkurdan aldı. Genel kadın kategorisinde ise birinciliği Rojin Selgi, ikinciliği Hülya Tanrıyaşükür, üçüncülüğüde Özlem Öztürk aldı.

Öncer: "Bu koşuda her yaştan umut oluşturmak için gelenler var"

Düzenlenen koşuda konuşan KAÇUV Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öncer, Büyükada'da bir koşu düzenlediklerini belirterek, "Yaklaşık 2 bin kişilik bir katılım oldu. Bu koşunun amacı, çocukluk çağı kanserine farkındalık oluşturmaktır. Bu koşuda her yaştan umut oluşturmak için gelenler var. Çocukluk çağı kanserine dikkat çekmek ve erken tanının önemini vurgulamak için buradayız" dedi.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, düzenlenen koşunun çok güzel olduğunu vurgulayarak, "Koşumuzun adı umut zaten. Kanserli çocuklar için bu koşu düzenleniyor. Onlar için umut aramak çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. İnsanların bu koşuya gelmelerinin sebebi iyi ve mutlu duygularını harekete geçirmek istemeleridir. Seneye de tekrar burada olmayı istiyoruz" şeklinde konuştu.

Büyükada'da böyle güzel bir koşu düzenlendiği için mutlu olduğunu dile getiren Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan, Bu tarz nitelikli etkinlikler yapmak istediklerini söyledi.

Düzenlenen koşuda birinci olan Fatih Küçüker de, koşunun kansere karşı mücadele ve farkındalık oluşturmak için yapıldığını söyleyerek, "Elimden geleni yaptım. Kanser için mücadele ettik. Bugün olan koşunun çok özel bir anlamı var. Hepimiz bu anlam için buraya geldik" açıklamalarında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

19 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Mayıs burç yorumları nedir? Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? GS Basketbol hangi kanalda? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title