Haberler

Çocuk Üniversitesi mezunlarını verdi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde "Mutlu Çocuklar, Güçlü Türkiye" kapsamında 5. Dönem Çocuk Üniversitesi mezunlarını verdi.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde "Mutlu Çocuklar, Güçlü Türkiye" kapsamında 5. Dönem Çocuk Üniversitesi mezunlarını verdi.

Tokat Valiliği, Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı 2023 vizyonunun temel alındığı "Mutlu Çocuklar, Güçlü Türkiye" kapsamında 5. Dönem Çocuk Üniversitesi mezunlarını verdi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen mezuniyet töreni Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi ile başladı. Dinleti sonrasında, Çocuk Üniversitesinde verilen eğitimlerle ilgili slayt gösterisi izlendi. Slayt sonrasında, Çocuk Üniversitesinde eğitim alan öğrenciler adına Seda Köprülü ve Taha Mert Melek eğitimler hakkında konuşma yaptı.

TOGÜ Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ömer Faruk Sönmez, 2013 yılında kurulan ve bu yıl 5. dönem faaliyetlerini gerçekleştiren programa 35 öğrencinin katıldığını kaydetti.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali ise konuşmasında Çocuk Üniversitesi etkinliğinin çok verimli geçtiğini belirterek, "Çocuklarımızla sohbet ederken Çocuk Üniversitesinden ne aldınız, ne öğrendiniz diye sorduğumda ortak görüş, kendimizi tanıdık oldu. Bu etkinliğin düzenlenmesinde bütün çalışmalarda destek veren rektörümüze çok teşekkür ediyorum. Bize destek verdiği gibi ufkumuzu da açıyor" dedi.

Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin de son derece mutlu bir gün yaşadıklarını ifade ederek, "35 öğrencimizi üniversitemizde misafir ettik. İl Milli Eğitim Müdürümüz bizlere çok destek veriyor ve ortaklaşa çalışıyoruz. Biz üniversite olarak göreve başladığımız günden itibaren bütün resmi kurumlarla işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Çocuk Üniversitesinin hayata geçirilmesinde başta Valimiz Dr. Ozan Balcı olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, bu projeyi bize sunan ve bu zamana kadar getiren, Üniversitemiz Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ömer Faruk Sönmez hocamıza, çocuklarımızın eğitimlerinde görev alan hocalarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmaları sonrasında eğitimlerde emeği geçen akademisyenlere teşekkür belgesi verildi. Çocuk Üniversitesinden mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri protokol tarafından takdim edildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Türkiye Tokat Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Bakmadan Geçme

18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

title