Haberler

Cizre Kaymakamı Tunç, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi

Güncelleme:

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili inceleme yaptı.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili inceleme yaptı.

Çevre düzenleme çalışmaları ile ilgili inceleme yapan Tunç, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Şehitler Anıtı ve Parkında başlatılan çimlendirme, otomatik sulama sistemleri ve peyzaj çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Alanda ağaçlandırma sezonunda 15 binin üzerinde ağaç dikeceklerini ifade eden Tunç, daha yeşil bir Cizre için ellerinden gelen tüm imkanları seferber edeceklerini söyledi.

Tunç, ilçe merkezindeki refüjlerin düzenleneceğini, kaldırımlarda 10 metre aralıklarla ağaç dikimine önem verileceğini dile getirerek, yeni çim ekimi yapılacağını, peyzaj çalışmalarına ağırlık vereceklerini aktardı.

Daha sonra Yafes Köprüsü ile eski Şırnak yolunda yapılan çalışmaları inceleyen Tunç, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Tunç, Cizre Belediyesi ve Karayolları 95. Şefliği tarafından Yafes Köprüsü ile eski Şırnak yolunda yürütülen kaldırım, orta refüj, akıllı kavşak, peyzaj ve asfaltlama çalışmalarının koordineli şekilde devam ettiğini belirtti.

Vatandaşlara güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunmak adına ilçenin birçok noktasında yeni yol açma, kaldırım, orta refüj ve sıcak asfalt çalışmalarını başlattıklarını aktaran Tunç, mahalle ve sokaklarda yapılan çalışmaların yoğun bir çalışma programı dahilinde devam edeceğini kaydetti.

Tunç, "Belediye olarak her zaman vatandaşlarımızın memnuniyetini öne alan çalışmalara hız vereceğiz." ifadesini kullandı.

Yer teslimi yakın zamanda yapılan kütüphane inşaat alanında yürütülen çalışmaları da inceleyen Tunç, Gençlik Merkezinde açılan kurslara katılan çocukları ve gençleri ziyaret etti.

Okçuluk kursuna katılan çocuklar ve gençlerle bir araya gelen Tunç, çocukların ve gençlerin hem ata sporları hem de yeni spor dalları ile tanıştıklarını belirterek, bu sayede pek çok dalda spor yapma imkanı bularak kendilerini gerçekleştirebildiklerini söyledi.

Tunç, "Gençlik Merkezinde çocuk ve gençler sanattan spora, eğlenceden kültürel her türlü faaliyete kadar donanımlı olarak kendilerini geleceğe hazırlamaktalar." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Tunç Şırnak Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
title