Haberler

Cipin Çarptığı Üniversiteli Yaralandı, Mahalleli Yolu Kapattı

ADIYAMAN'da, cipin çarptığı üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Muhammet Sağır yaralandı.

ADIYAMAN'da, cipin çarptığı üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Muhammet Sağır yaralandı. Aynı yerde sürekli kaza yaşandığı gerekçesiyle gencin yakınları ve mahalleli, yolu trafiğe kapatıp oturma eylemi yaptı.

Kaza, gece saatlerinde Altınşehir Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Yusuf Demir yönetimindeki 19 DR 693 plakalı cip, yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencisi Muhammet Sağır'a çarptı. Kazada Sağır yaralandı. Yaralı Muhammet Sağır, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

ÖĞRENCİLER VE MAHALLELİ YOLU TRAFİĞE KAPATTI

Kaza sonrası bir araya gelen gencin arkadaşları ve mahalle sakinlerinden oluşan 50 kişilik grup, aynı yerde sık sık kazaların yaşandığını gerekçesiyle yolu trafiğe kapatarak oturma eylemi yaptı. Kalabalığın geçişine izin vermediği araçlar, geri dönmek zorunda kaldı. Altınşehir Mahallesi Muhtarı Yaşar Tohumcu da olay yerine gelerek oturma eylemine destek verdi. Tohumcu, defalarca yetkililere bildirmelerine rağmen yolun trafiğe uygun hale getirilmediğini savunarak, şunları söyledi:

"Yolu kapatmamızın sebebi, biz bu yolu yaptıramadık. Her gün kaza oluyor. Ben bunu anlatamadım. Vatandaş haklı olarak yolu kapatıyor. Ben de bu mahallenin muhtarı olarak, bir yetkili mülki amiri olarak katılıyorum. Bunun başka çaresi yok. Buraya yetkililerden bir çözüm bekliyoruz, başka bir şey istemiyoruz."

Polis ekiplerinin ikna ettiği kalabalık, eyleme son verip dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Üniversitesi Mehmet Yusuf Altınşehir Politika Güncel Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title