Haberler

Cinayet Duruşmasında Sanığa Hırsızlık Suçlaması

Güncelleme:

Adana'da 5 bin lira borcuna karşılık 26 bin lira ödemesine rağmen senedini vermediği iddiasıyla Sedat Öztemur'u öldürmekten tutuklanan Erkan Demir'in yargılanmasına başlandı.

Adana'da 5 bin lira borcuna karşılık 26 bin lira ödemesine rağmen senedini vermediğini iddiasıyla berber 30 yaşındaki Sedat Öztemur'u bıçaklayarak öldürmekten tutuklanıp, hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen 36 yaşındaki Erkan Demir'in yargılanmasına başlandı. Öldürülen Sedat Öztemur'un eşi Özlem Öztemur, "Paramızın olduğunu, otomobil almak istediğimizi biliyordu. Olay günü hırsızlık amacıyla evimize gelmiş. Eşimi öldürüp paramızı da almış" iddiasında bulundu.

Olay, merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Dede Korkut Mahallesi'nde 3 Eylül'de meydana geldi. 1 çocuk babası Sedat Öztemur, evinde, karnından, sırtından ve boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından tutuklanan cinayet şüphelisi Erkan Demir hakkında 'canavarca his saikiyle adam öldürmek' suçundan dava açıldı. 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlanan Demir, ifade değiştirdi. Savcılıkta "Arkadaşım olan Sedat, saat 24.00'de uyudu. Beni bir türlü uyku tutmuyordu. Kanımı emmesine fazla izin vermemek için öldürmeye karar verdim" ifadesini kabul etmeyen Demir, "Para yüzünden tartışmıştık bana küfretti. Bira şişesini eline almıştı. Boğuştuk ve bıçakladım" dedi.

'BENİ TEHDİT ETTİ'

Aldığı 5 bin lira borcuna karşılık 26 bin lira ödediğini ileri süren Demir, "Bana borç para verirken senet imzalattı. Miktarı yazmadı. 23 gün içerisinde 5 bin lirayı geri ödedim. Senedi daha sonra vereceğini söyledi. Sonra beni işyerine çağırdı. Orada bana 'Senedin bu adamlarda. Bunlar 45 bin lira yazmışlar" dedi. Tanımadığım adamlar da 'Bu parayı vereceksin' de. Beni tehdit ettiler. Ben de korktuğum için toplam 25-26 bin lira para ödedim" diye konuştu.

'PARAMIZI ÇALMIŞ'

Sanığın yalan söylediğini öne süren Sedat Öztemur'un eşi 26 yaşındaki Özlem Öztemur, "Kendisi benim teyzemin damadı olur. Benim Şanlıurfa'ya gittiğimi biliyordu. Bizim paramızın olduğunu, otomobil almak istediğimizi de biliyordu. Altınlarımı bozdurduk. Eşim de biriktirdi. 35 bin liraya otomobil alacaktık. Eşim kendisine almayı düşündüğümüz otomobili bile göstermişti. Olay günü hırsızlık amacıyla evimize gelmiş. Eşimi öldürüp paramızı almış" dedi.

'ÜZERİNDE ÇIKAN PARAYI VERSİN'

Öztemur'un avukatı Mete Çalıkuşu da şunları söyledi:

"Sanık yakalandığında üzerinden 8 bin 913 lira para çıktı. Düzenli geliri olmayan ve küçük miktarda paralarla şans oyunu oynayan sanığın bu parayı kazanması mümkün değil. '25-26 bin lira para ödedim' diyor. Bu kadar parayı bulması da mümkün değil. Ayrıca iddia ettiği gibi ortada bir borç senedi de yok. Tehdit ettiğini iddia ettiği kişiler de yok. Sanık olay akşamı kendi evinde yeğenleri ve eşiyle birlikte balık yapıp, Galatasaray-Bursa maçını izlemiş. Sonra çıkıp, bu işi planlayıp, gerçekleştirmiş. Yeğenlerine sorulduğunda ise, biri cenazeye gittiğini, diğeriyle eşi ise düğüne gittiğini söylüyor. Biz ayrıca sanığın üzerinden çıkan paranın da müvekkilimize ait olduğunu ve iadesini istiyoruz."

Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

MKA(OA/SS) - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erkan Demir Yüreğir Eylül Politika Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

19 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Mayıs burç yorumları nedir? Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? GS Basketbol hangi kanalda? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title