Haberler

Birlikte Yaşadığı Adamı Kalbinden Bıçakladı, Cinayet Anı 112 Kayıtlarına Yansıdı

Güncelleme:

Antalya'da birlikte yaşadığı Cengiz Aydın'ı kendisini boğmaya çalışırken kalbinden bıçaklayıp öldüren 2 çocuk annesi Nurcan Saraç'ın 112 acil servisle yaptığı telefon kayıtlarındaki detaylar ortaya çıktı.

Antalya'da, birlikte yaşadığı Cengiz Aydın'ı kıskançlık yüzünden çıkan tartışmada kendisini boğmaya çalışırken kalbinden bıçaklayıp öldüren 2 çocuk annesi Nurcan Saraç'ın (28), 112 acil servisle yaptığı telefon kayıtları ortaya çıktı. Saraç görüşmede, "Eşim içti içti. İllallah ettim artık yetişin. Kapıyı kıracak yetişin. Çabuk olun kapıyı kıracak" dedikten bir süre sonra, "Lütfen yetişin, bıçakla yaraladım kocamı" sözleri duyuluyor.

Olay, geçen 4 Haziran günü sabah saatlerinde, Kepez ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi 3930 Sokak'taki evde meydana geldi. 3 yıldır birlikte yaşayan Nurcan Saraç ile Cengiz Aydın arasında, iddiaya göre kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Alkol alan Aydın ile Saraç'ın tartışması, kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre Cengiz Aydın'ın saldırması üzerine eline bıçak alan Nurcan Saraç, kendisini yatak odasına kilitleyip polisi aradı. Odanın kapısını kıran Aydın, içeri girip Saraç'ı boğmaya çalıştı. Bu sırada Cengiz Aydın'ı kalbinden bıçaklayan Nurcan Saraç, ardından sağlık ekibine haber verdi. Ambulansla hastaneye götürülen Aydın, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili gözaltına alınan Saraç, tutuklandı.

AMBULANSIN GEÇ GELDİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ

Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, 24 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılanan Nurcan Saraç, ölen Cengiz Aydın'ın yakınları ve taraf avukatları katıldı. Sanık Nurcan Saraç, olay günü 112 acil servisi aradığını ancak ambulansın geç geldiğini öne sürdü. Saraç, ambulansın zamanında gelmesi halinde Cengiz Aydın'ın yaşıyor olabileceğini iddia etti.

"ÇABUK OLUN KAPIYI KIRACAK"

Nurcan Saraç'ın avukatı Serap Ertuğrul, mahkemeye olay günü müvekkilinin 112 ile yaptığı telefon görüşmeleri kaydını sundu. İlk görüşmede Saraç, "Ben bu eşimden bıktım usandım. Sabahtan bu yana içti içti mahalleliyi başımıza yığdı. Bağırıp duruyor" diyerek yardım istedi. Daha sonra, "Eşim içti içti. İllallah ettim artık yetişin. Kapıyı kıracak yetişin. Çabuk olun kapıyı kıracak" diyerek tekrar arayan Saraç, üçüncü aramada, "Yetişin, acil, bıçakla yaralama. Evet evet ambulans istiyorum. Lütfen yetişin, bıçakla yaraladım kocamı" dedi.

"YETİŞİN, YETİŞİN, YETİŞİN"

Nurcan Saraç'a telefondaki görevlinin, "Nefes alıp veriyor mu?" sözlerine, "Bilmiyorum" yanıtı veriyor. Görevli personelin, "Bıçak şu an eşinin vücudunda mı?" sözlerine, "Değil, çektim" yanıtını veren Nurcan Saraç'a aynı görevli, "Kanayan yere temiz bir bezle bas. Ambulans gönderiyorum" karşılığını veriyor. Nurcan Saraç'ın ise "Tamam yetişin, yetişin, yetişin" diye karşılık vermesi ses kayıtlarına yansıyor.

"NEREDE KALDI BU AMBULANS ÖLÜYOR ADAM"

Bir süre sonra 112'yi tekrar arayan Nurcan Saraç'ın, görevliye, "Ambulans istemiştim, kocamı bıçakladım, nerede kaldı bu ambulans ölüyor adam" diyerek bağırması dikkat çekiyor. Görevli ise "Tamam ambulansı yönlendirdik. Emniyet ekibiyle birlikte gelecekler. Polis geldi mi?" diye soruyor. Saraç ise "Geldi, çabuk olsunlar adam ölüyor" diyor. Görevli bu kez, "Tamam ambulans orada zaten birisi karşılasın" dedikten sonra Saraç son kez, "Tamam karşılıyorlar" yanıtını veriyor.

Mahkeme heyeti, eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Aydın Aydın 3.Sayfa Güncel Haberler

Bir tarafta yas bir tarafta eğlence! İran'da muhalifler, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü havai fişeklerle kutladı

Bir tarafta yas bir tarafta eğlence! İran'da muhalifler, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü havai fişeklerle kutladı

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Kirada yüzde 25 sınırı devam edecek mi? Mehmet Şimşek canlı yayında yanıtladı

Kirada yüzde 25 sınırı devam edecek mi? Mehmet Şimşek canlı yayında yanıtladı

500

Yorumlar (41)

Erzincan''lı:

Yalnız şu dini nikahlıları birlikte yaşadığı adam veya kadın diye karalama kampanyanız yok mu. .

59
45
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Tesettürlü kadınlar sarhoş adamları nerden bulurlar anlamış degilim.

81
20
yanıtYanıtla
Antalya 112:

Bir kerede ben aradım. Antalya 112 ye kalmışsan öldün demektir. Resmen azarladılar.

42
9
yanıtYanıtla
Canım türkiyemMobil-IOS:

Eline Sağlık

42
6
yanıtYanıtla
MARDİNLİ:

KADER KADER KADER işte Herkesin başına gelebilir....

31
4
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Dogru dedin

yanıt0
yanıt0
Emele batmani:

Her şeyi kadere bağlama .

yanıt0
yanıt0
VAROŞ:

nefsi müdafaadan ceza almaktan kurtulmak için adamı önce öldürüp sonra 112 arayıp senaryo yazmış olmasın 112 ses kayıtları uzman tarafından iyi analiz edilmeli

3
22
yanıtYanıtla
YÜRÜ BE:

ULAN NE SALAK BİR İNSANSIN. . ÖLÜM SAATİ ARAMA SAATİ ?

yanıt0
yanıt0
KIBRIS GAZISI:

BEN SAHSEN 50-100 SENE ÖNCESI KADINLARINA DEGIL 21. YÜZYILDA HALA NIKAHSIZ YASAMAYI KABUL EDEN BU KADINLARA ACIYAMIYORUM ADAMIN SIZE GERCEK BIR SEVGISI SAYGISI OLSA ÖNCE DEVLET NIKAHI KIYAR SIZLER NIKAHSIZ YASAMAYI KABUL ETMEKLE HAKARET VE SIDDETIDE DOLAYLI OLARAK KABUL ETMIS OLUYORSUNUZ SÖZ SÖYLEME HAKKINIZI SAVUNMAYI KENDI ELINIZLE RED EDIYORSUNUZ ADETA O ADAMIN ESI DEGIL MALI KULLANACAGI BIR ESYASI GIBI GÖRÜLMEYI KENDINIZ ARZU EDIYORSUNUZ KENDINIZ VE COCUKLARINIZIN GELECEGI ICIN RESMI NIKAH

22
3
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title