Haberler

Cilo buzullarında kaybolan 2 kişinin cansız bedeni bulundu

Güncelleme:

Hakkari'deki Cilo Buzulları bölgesinde iki gün önce buzulların kırılması sonucu çukura düşen ve kaybolan 2 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Cenazeler bölgeden helikopterle alınarak Hakkari il merkezine getirildi.

Hakkari'deki Cilo Buzulları bölgesinde yürüyüş yapan 4 kişi, iki gün önce buzulların kırılması sonucu çukura düşmüştü. İlk etapta 2 kişi kurtarılırken, bugünse diğer 2 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Cilo buzullarında kaybolan 2 kişinin cansız bedeni morga alındı

BİRİ BAKANLIKTA MEMUR, DİĞERİ ÖĞRETMEN

Cilo Buzulları bölgesinde kırılan buzulların oluşturduğu çukura düşen 4 kişiden 2'si ilk gün sağ kurtarılmış, kaybolan Hakime Koç (İstanbul) ve Mehmet Aydın'ın (Şırnak) bulunması için de arama kurtarma çalışmaları aralıksız sürdürülmüştü. Bugün de sabahın erken saatlerinde Şırnaklı coğrafya öğretmeni Mehmet Aydın ile Adalet Bakanlığında memur olarak çalışan Hakime Koç için yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonuç verdi. İstanbul, Sakarya ve Bursa'dan gelen mağara, dağcı ve buzul tırmanışçı ekiplerin de katıldığı çalışmalar sonucunda Hakime Koç ve Mehmet Aydın'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Cilo buzullarında kaybolan 2 kişinin cansız bedeni morga alındı

CENAZELER HELİKOPTERLE ALINDI

Aydın ve Koç'un cenazeleri bölgeden helikopterle alınarak Hakkari il merkezine getirildi. Buradan ambulansa teslim edilen cenazeler, otopsi işlemleri için Hakkari Devlet Hastanesi morguna alındı.

Cilo buzullarında kaybolan 2 kişinin cansız bedeni morga alındı

Cilo buzullarında kaybolan 2 kişinin cansız bedeni morga alındı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

mahmut:

İlginç ve üzücü olan, resimde dikkat edin. buzul kırıldığı için yarığa düşüp ölmüşler ama onlca insan gene buzulun üstünde toplanmış. Bi daha kırılsa ? Kurtarma ekibi olsa o da değiller

49
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title