Haberler

Çilem Doğan Tehdit Ediliyor

Güncelleme:

Şiddet uygulayan ve fuhuşa zorlayan eşini öldürdüğü için 15 yıl hapis cezası alan ve kefaletle tahliye edilen Çilem Doğan, eski eşinin ailesi tarafından tehdit ediliyor.

Adana'da şiddet uyguladığı ve fuhuş yapmaya zorladığı gerekçesiyle eşini öldüren ve 15 yıl hapis cezası alan Çilem Doğan'ın kefaletle tahliye edilmesinin ardından, Doğan'ın öldürdüğü eşi Hasan Karabulut'un ailesinden ve yakınları tarafından tehdit edildiği ortaya çıktı. Çilem Doğan'ın avukatı İsa Ayanoğlu, Çilem'e yönelik tehditlerin devam ettiğini belirterek, "Dava sürecinde Çilem'in ailesinin yaşadığı eve yüzü maskeli kişiler tarafından molotof atıldı. Yapılan incelemelere rağmen yapanlar bulunamadı" dedi. Doğan'ın öldürdüğü eşi Hasan Karabulut'un ailesi de tahliyeye itiraz etti.

BANA SÖYLEMEDİLER

Öldürdüğü eşi Hasan Karabulut'un ailesinin tarafından da tehdit edildiği iddialarına yönelik konuşan Çilem Doğan, "Benim tehditlerden haberim yok. Muhtemelen beni üzmemek için bana söylemiyorlar." diye konuştu.

"ÇİLEM'E SALDIRI BEKLENEN BİR ŞEY"

Doğan'a yönelik tehditlerin devam ettiğini fakat herhangi bir koruma kararı aldırmayı düşünmediklerini söyleyen Av. İsa Ayanoğlu ise, "Ülkemizdeki koruma tedbirleri yetersiz. Bu yüzden koruma kararlarının da anlamsız olduğunu düşünüyorum. Bir insanı fanusa hapsedemezsiniz. Çilem'e yönelik karşı tarafın ailesinden ve ailesinin yakınlarından tehditler var. Ölen şahıs bir organize suç şebekesinin yöneticisiydi. Ona aidiyet duygusuyla bağlı kişilerin Çilem'e yapacağı bir saldırı beklenen bir şey" ifadelerini kullandı.

Dosyaya verilen kararın bir tahliye kararı olduğunu, beraat kararı olmadığının altını çizen Ayanoğlu, umarım Çilem Yargıtay incelemesinden de beraat eder" diye konuştu.

(Kaynak: Cumhuriyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hasan Karabulut İsa Ayanoğlu Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

ADALET ÖLMÜŞ BİTMİŞ:

BIKTIK ŞU KATİLDEN KAÇ GÜNDEN BERİ HABER YAPIYORSUNUZ NE OLURSA OLSUN O BİR KATİL KATİLLER ARAMIZDA ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA GEZMEMELİ. . . .

42
25
yanıtYanıtla
BAKINIZ:

1 DAHAKİ DÖNEM KESİN HDP DEN ADAY OLUR SAGLAM AYAKKABI DEGİL BU KADIN

42
5
yanıtYanıtla
DOĞAN DOĞAN:

Doğan ailesi kürt değil hdp de kürtün partisi değil, malmalkonuşma

yanıt1
yanıt0
CCC:

bu da pkk li çıktı ya, katillik ruhunda varmış işte

33
3
yanıtYanıtla
DENİZLİ SPOR:

umarım içerden çıkamazsın pkk li katil

29
4
yanıtYanıtla
serkann:

bir pkk aşığı salınıyor, gerizekalı feministler seviniyor. hepinizin derdi aynı türkiye düşmanlığı

25
5
yanıtYanıtla
siverek:

nasıl adalet arkadaş adam öldürmüş serbst kalmış. o zaman haksızlığa uğrayan herkes adam öldürsün devlet aradan çıksın herkes kendisi ceza kessin .

25
4
yanıtYanıtla
ali:

kadınları döven, öldüren bi sürü herife laf etmezler, kendini korumak için başka çaresi kalmayan bu kadını cani ilan ederler. İşte afganistanlaşan, arablaşan bir toplumun zavallı hali.

13
15
yanıtYanıtla
bamsi:

karısını öldüren erkek hapisten çıkınca herkes yuhluyor. kadın olunca herkes seviniyor. bu nasıl adalet, sonra çıkıp eşitlikten özgürlükten bahsediyor bu karı milleti. .

13
10
yanıtYanıtla
VATANIMIZ TÜRKİYEMİZ:

FUHŞA ZORLANDINSA EŞİNİ ÖLDÜREMZSİN EVINI TERKEDEBİLİRDİN, EMNİYETE SIĞINA BILIRDIN, HER KADIN SENINGİBİ YAPSA ORTADA ERKEK KALMAZ,

7
13
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title