Haberler

Çiftlikte Bakıcıyı Öldürüp, 200 Hayvanı Çaldılar

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'ndeki çiftlik sahibi Mustafa Cengiz ağır yaralayıp, bakıcısı Hüseyin Olgaç'ı öldüren hırsızlar 200 küçükbaş hayvanı çalıp ortadan kayboldu.

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'ndeki çiftlik sahibi Mustafa Cengiz ağır yaralayıp, bakıcısı Hüseyin Olgaç'ı öldüren hırsızlar 200 küçükbaş hayvanı çalıp ortadan kayboldu.

Olay, dün gece ilçeye bağlı Sultanköy Mahallesi Garip Mustafa Çiftliği'nde meydana geldi. Çiftliğin sahibi Mustafa Cengiz ile hayvanların bakıcısı Hüseyin Olgaç'tan haber alamayan yakınları merak edip İstanbul'dan çiftliğe geldi. Hüseyin Olgaç ile Mustafa Cengiz'i yerde hareketsiz bulan Cengiz ailesi fertleri hemen jandarmayı aradı. Çiftliğe gelen sağlık ekibi bakıcı Hüseyin Olgaç'ın öldüğünü belirledi ve ağır yaralı çiftlik sahibi Mustafa Cengiz'i ise ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne ulaştırdı. Mustafa Cengiz'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Marmara Ereğlisi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları incelemede çiftlikten 200  küçükbaş hayvanın da çalındığını belirledi. Çiftliğe hırsızlık amaçlı gelen kişilerin Hüseyin Olgaç ile Mustafa Cengiz'i bıçakladığı üzerinde duran jandarma ekipleri, bu kişilerin kimliklerin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmara Ereğlisi Mustafa Cengiz Sultanköy Tekirdağ Politika Güncel Haberler

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title