Haberler

CHP Siirt'te Belediye Başkan Adayı Olmadan Seçime Girecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Siirt'te Galip Çakmak'ın Belediye Başkan Adaylığından çekilmesiyle ilgili, "Seçime bir hafta kala istifa etmesini iyi niyet eksikliği olarak görüyoruz.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Siirt'te Galip Çakmak'ın Belediye Başkan Adaylığından çekilmesiyle ilgili, "Seçime bir hafta kala istifa etmesini iyi niyet eksikliği olarak görüyoruz. Doğru bir iş olmadı" dedi.

CHP'nin Siirt'ten Belediye Başkan Adaylığına gösterdiği Galip Çakmak adaylıktan çekildiğini açıkladı. Çakmak, gerekçe olarak, Siirt ziyareti sırasında CHP PM üyesi Dursun Bulut'un BDP için oy istediğini öne sürerek, bu durumun kendilerini rencide etmesini gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Çakmak'ın adaylıktan çekilmesini ANKA'ya değerlendirdi. Günaydın, Çakmak'ın daha önce bazı rahatsızlıklarının olduğunu söylediğini ancak istifa gerekçesinin doğruyu yansıtmadığını belirtti. Günaydın, "Seçime bir hafta kala istifa etmesini iyi niyet eksikliği olarak görüyoruz. Doğru bir iş olmadı" dedi.

Çakmak'ın istifasıyla CHP, 30 Mart'ta Siirt'te belediye başkan adayı olmadan seçime girecek. Günaydın, "Mevzuat uyarınca yeni bir aday belirleme durumumuz yok. CHP Siirt'te seçime, belediye meclis ve il genel meclisi üyesi adaylarıyla girecek" dedi.

-PM ÜYESİ BULUT: "CHP'YE OY VERMEZSENİZ SAKIN AKP'YE VERMEYİN, DEDİM"-

CHP PM Üyesi Dursun Bulut da, Çakmak'ın açıklamalarını reddetti. Bulut ANKA'ya, "Benim kesinlikle öyle bir ifadem yok. Ben, halka açık bir toplantıda, "Eğer bu seçimde şu ve ya bu şekilde CHP'ye oy vermezseniz, sakın AKP'ye oy vermeyin' dedim. Bunu "BDP'ye oy verin' olarak yansıtıldı. Çakmak, aynı gün istifa etse bir anlam vereceğim, ancak 10 gün sonra istifa etmesi kasıtlı görüyorum. Bu kasıtlı bir şekilde provoke edildi" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: ANKA / Güncel

Dursun Bulut Siirt Politika Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title