Haberler

CHP PYM Üyesi Dursun Bulut, BDP İçin Oy İstedi

Güncelleme:

Siirt'te konuşan CHP Parti Meclis Üyesi Dursun Bulut, "Burada kendinize çok yakın olan BDP'ye oy verip bu hükümetten kurtulmamız lazım." dedi.

Beraberindeki heyetle partisinin bölge çalışmalarını incelemek üzere Siirt'e gelen CHP Parti Meclis Üyesi (PYM) Dursun Bulut, Siirt'te Ak Parti'nin kazanmaması için BDP'ye oy verilmesini istedi.

"HÜKÜMETTEN KURTULMAMIZ LAZIM"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından öğretmen Evi'inde düzenlenen aday tanıtım programında konuşan Bulut, "Oyunuzu eğer CHP'ye vermiyorsanız, çok açık söylüyorum size, burada kendinize çok yakın olan BDP'ye oy verip bu hükümetten kurtulmamız lazım" dedi.

"BİZ BİRİNCİ PARTİYDİK"

"1991'lerde bu bölgede o bölünmelerin olmadığı dönemde bütün çoğunluktaki belediyeler bizim elimizdeydi. O dönemde biz birinci partiydik" diyen Bulut şu ifadelere yer verdi: "Sonra böldüler, bölmeyle de kalmadılar doğuda hepimize kabus yaşattılar. 20 yıldan fazla bu bölgede insanlarımız öldürüldü, katledildi ve insanlarımızda huzur kalmadı. Köyler ve dağlar yakıldı. İki sene önce Tunceli festivaline gittiğimde o dağlardaki dumanlar hala gözümün önünde. Devlet bu bölgedeki insanlarımıza üvey evlat muamelesi yaptı, bu yetmez imha etti. Biz sürekli bunlara karşı çıktık karşı çıkacağız.

"11 MART'TA HERKESE CİDDİ GÖREVLER DÜŞÜYOR"

Bizim partimiz kalıcı barışın sağlanması için üzerine ne düşüyorsa yaptı ve yapacaktır. Önümüzdeki günler yeniden birlikte mücadele etmenin günleridir. Önümüzdeki seçim nemlidir. Türkiye'de hepimizi kandırarak, iktidara gelen şu anki iktidarın 11 yıl içinde neler yaptığını artık hepimiz bilmekteyiz. 30 Mart'ta herkese ciddi görevler düşmektedir. Biz 30 Mart'ta halktan yana olan cumhuriyet halk partisine, eğer cumhuriyet halk partisin vermiyorsanız, çok açık söylüyor size, burada kendinize çok yakın olan BDP'ye oy verip bu hükümetten kurtulmamız lazım."

Düzenlenen etkinlik, verilen yemekle sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Dursun Bulut Ak Parti Siirt Politika Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500

Yorumlar (12)

mahmutulku_cu_@hotmail.com:

mustafa kemal atatürkün partisi ne hale düştü yazıklar olsun size

29
8
yanıtYanıtla
İSYANwanted4535@gmail.com:

SİZİN ZİHNİYETİNİZ BU PKK CHP EL ELE

21
13
yanıtYanıtla
Trablustayyar@hotmail.com:

Başka ne beklenir ki C ( emaat ) H ( haksızlık ) P ( artisi )'den ! Allah korusun bi iktidar olsalar güneydoğuyu satar recep tayyip erdoğanın üstüne yıkarlar ..

23
6
yanıtYanıtla
17 gün kaldısenergundogar@mynet.com:

bu cehape zihniyeti akp gitsin diye valla karılarını satacak kızlarını satacak sırf akp gitsin diye : ))))

15
12
yanıtYanıtla
MHPLİdamarinsesi@hotmail.com:

ALLAH..C.C...C...SİZ GİBİ İNSANLARI HELAK ETSİN AMİN YÜZBİNLERCE AMİN

18
7
yanıtYanıtla
CESURomyunus@hotmail.com:

aynen israil oyunu lübnanda oynanan oyunda böyle kıçınızı da yırtsanız size iktidarlık hayali bile yok, uyanın türkiye

19
4
yanıtYanıtla
OGUZoguzkocak27@hotmail.com:

ATATÜRK AZAPTA : BU CHP BU ÜLKEYE VE ÜLKENİN KURUCUSU MUSTAFA KEMAL ATATÜRKE HER FIRSATTA İHANET EDİYOR BU PARTİ AKP DEN DAHA DA TEHLİKELİ BİR PARTİDİR ATATÜRK BU ÜLKEYİ KURARKEN BUNLAR YIKMAYA CALIŞIYOR TABAN TABANA ZIT BİR PARTİ İLE NASIL BİR ARAYA GELİRSİNİZ NASIL BDP GİBİ BÖLÜCÜ BİR PARTİYE DESTEK VERİRSİNİZ YAZIKLAR OLSUN SIZLATMAYIN ATAMIZIN RUHUNU AZAB CEKTİRMEYİN ATAMIZA CHP Yİ NE HALE GETİRDİNİZ

18
4
yanıtYanıtla
REELLale__07@hotmail.com:

BELLİ Sen Aka Penin kalemşörüsünn. A ka PE

yanıt0
yanıt0
m alimali.girgin_68@hotmail.com:

içlerindeki ni dökmeye başladılar chp liler hala ne bekliyorlar bunlardan anlayamadım

10
3
yanıtYanıtla
bdpcan12@hotmail.com:

ulan varya ben sizi anlamıyorum mhp ie bdp yanyana geldiğinde diyorsunuz ikiside ırkçı ikiside aynı zihniye. akp için diyorsunuz akp zaten aponun kankisi olmus ikisi itifak olcak şimdi de chp için diyorsunuz zaten ikiside dinsiz ikiside aynı. e peki bdp ye zıt olan parti hangisi ben size soruyorum

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title