Haberler

CHP'li Oran: Barış Güler Villasını Ne Zaman, Kime Sattı?

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in, oğlunun evinde bulunan paralarla ilgili açıklamasını Meclis'e taşıdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in, oğlunun evinde bulunan paralarla ilgili açıklamasını Meclis gündemine taşıyarak, "Villa kime satılmıştır, villanın satış bedeli kaç TL'dir?" diye sordu.

ERDOĞAN'A SORDU

Oran, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına soru önerge verdi.

Bahçeşehir'deki villanın kimin üzerine kayıtlı olduğunu öğrenmek isteyen Oran, şöyle dedi:

"İçişleri Bakanı Muammer Güler'in, rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan oğlu Barış Güler'in Bahçeşehir'de villası var mıdır? Tapu kayıtlarına göre bu villa kimin üzerine kayıtlıdır?

SATIŞ BEDELİ KAÇ TL?

Barış Güler söz konusu villanın satışını bu ay içerisinde yapmış mıdır? Villa kime satılmıştır, villanın satış bedeli kaç TL'dir? Villanın 1,2 milyon dolar karşılığında satıldığı doğru mudur?

İPOTEK SORUNU YAŞANDI MI?

Söz konusu villanın satışında herhangi bir ipotek sorunu yaşanmış mıdır? Bu taşınmaz üzerindeki ipoteği kim, kaç TL'lik bir alacak nedeniyle koydurmuştur? İpoteği kim kaldırmıştır?

Bu villanın satışından doğan bir emlak vergisi var mıdır, bu miktar kaç TL'dir, yatırılmış mıdır?

Barış Güler söz konusu villayı hangi tarihte kimden kaç TL bedelle satın almıştır? Villanın emlak vergileri o tarihten bu yana yatırılmış mıdır?"

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Barış Güler Bahçeşehir Umut Oran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (18)

SAHTE TAPUYU YARIN ÇIKARIRLARmht_kocer@hotmai:

'benim oğlum dünyanın en temiz insanı' diyor. o paralar sattığı bir villanın parası. LAN BELGELESENE YOKSA DAHA SAHTE BELGELERİ ÇIKARMADINIZ MI? SAHTE TAPU YARIN ÇIKARSA DEMEDİ DEMEYİN

19
71
yanıtYanıtla
SATE EVRAKLAR HAZIRLANIYORmht_kocer@hotmail.c:

BİRİ ÇIKIP BU SORULARI SORAR MI DİYE MERAK EDİYORDUM DEMEK SORAN VARMIŞ. SAHTE EVRAKLARLA BİRKAÇ GÜN SONRA ÇIKAR CEVAPLARLAR AMA BUGÜN OLMAZ DAHA SAHTE EVRAKLAR HAZIR DEĞİL.

15
56
yanıtYanıtla
SATIŞI KANITLASANA HIRSIZmht_kocer@hotmail.co:

MERAK EDİYORDUM BİR ADAM ÇIKAR DA O HIRSIZA SORMAZ MI DİYE? NE ZAMAN HANGİ VİLLAYI KİME KAÇ LİRAYA SATTIN? BİR PİDE SATANDAN FATURA İSTEYEN MALİYE BİR VİLLA SATILDI SATIŞ BELGESİ TAPU DEĞİŞİKLİĞİ YANİ BELGELER NERDEEEE?

17
36
yanıtYanıtla
yilmutmutlu_3@hotmail.com:

yukarıdaki yorum yapanlar kurulu saat gibiler maşallah....sanki paralı askerler...paralı yalakalar hırsızlığı bile normal görüyorlar....kendilerini o kadar alıştırmışlarki insan acaba çalınanlardan bunlarda mı pay alıyor demek den kendini alamıyor...yiyin tıskırıncaya kadar yiyin milletin parasını Allahın tokatı yoktur...garibin vahı vardır.birgün çıkar aheste aheste..Haaa unutmadan Bilal Erdoğan 2 tanede dükkancık açmıış ZORLU AVM de...yandaşlara belki açılış köftesi verir..açılışını kaçırmayın...

yanıt0
yanıt0
kalanderseyitkalander@yahoo.com:

dert ettiğin şeye bak yarın bir tapu kadastro memeruna müdürüne rüşvet vererek bir sahte tapuyla işi hallederler peşinden iki Allah iki Vallah işlem tamam makarnacılarda alkışlamaya devam eder

21
24
yanıtYanıtla
keslanfbv@qwe.de:

sizin gibi şapka takmadılar diye insan asan adamı alkışlamadık en azından, seri katiller

yanıt0
yanıt0
eski chp liportakal31@hotmail.de:

kendisi ermenidir, tipik chp

18
10
yanıtYanıtla
KUYUorka8@mynet.com:

Bende seni merak ediyorum? Sen kendini Türk mu sanıyorsun? DNA testi yaptır ve yayınla. Senin yazma tarzından Arap yada Yahudi olduğun belli!!!!!!!! LOOOOOOOOOOOOOOOL

yanıt0
yanıt0
sananee@e.nl:

sana ne milletin villasından oran mısın oral mısın, tipe bak, buzluğa koysan donmaz

6
21
yanıtYanıtla
eski chp liportakal31@hotmail.de:

bende bir soru sorayim, chp de kac tane pkk li milletvekili var. kamer genc gibileri cabasi, Atatürk sag olsa ne yapardi bunlarla bilinmez

5
18
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title