Haberler

CHP'li Milletvekilleri Sığınmacıların Yaşadığı O Bölgede

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve beraberindeki milletvekilleri, yurt dışına çıkmaya çalışan sığınmacıların akınına uğrayan İzmir’in Çeşme ilçesince incelemelerde bulunup göçmenlerin sorunlarını dinledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve beraberindeki milletvekilleri, yurt dışına çıkmaya çalışan sığınmacıların akınına uğrayan İzmir'in Çeşme ilçesince incelemelerde bulunup göçmenlerin sorunlarını dinledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve beraberindeki CHP'li milletvekili Özcan Purçu, Ali Yiğit, İzmir'de ülkelerindeki savaştan kaçan sığınmacıların ağırlıkta olduğu bölgede inceleme yaptı. Çeşme ilçesinde sığınmacıların akınına uğrayan ve bir insanlık dramının yaşandığı Çiftlik Mahallesi'ne de giden CHP'li heyet, burada göçmenlerin yaşam koşullarını inceledi. Viran durumdaki binaların içerisine giren vekiller, göçmenlerin sorunlarını dinleyip ihtiyacı olup olmadığını sordu. Heyet, savaştan kaçan ailelerin çocuklarıyla da yakından ilgilendi.

CHP'li Genel Başkan Yardımcısı ve beraberindeki milletvekillerine, CHP İl Başkanı Bedri Serter, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ve CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran da eşlik etti. Bir grup CHP heyeti, Muğla'nın Bodrum ilçesinde cansız bedeni kıyıya vuran Aylan bebek'in cesedinin bulunduğu alanda da botlarla denize açılacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Özcan Purçu Veli Ağbaba İzmir Çeşme Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title