Haberler

CHP'li Belediye Başkan Yardımcısına Yönelik Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Manisa Alaşehir'de CHP'li Belediye Başkan Yardımcısı Halil Koç, akşam saatlerinde belediye binasından ayrıldıktan sonra belediyeden çıkışları verilen 2 kişinin saldırısına uğradı. Kolu kırılan Koç, hastaneye kaldırıldı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde CHP'li Belediye Başkan Yardımcısı Halil Koç, 2 kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırı nedeniyle kolu kırılan Başkan Yardımcısı Koç hastaneye kaldırıldı.

BELEDİYEDEN ATILAN 2 KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI

Olay, saat 19.00 sıralarında Alaşehir ilçesine bağlı Yenice Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alaşehir Belediyesi Personellerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Halil Koç, akşam saatlerinde belediye binasından ayrılarak 19 Mayıs Caddesi'nde ilerlerken Yıldız Camii yakınlarında belediyeden çıkışları verilen Mustafa C. ve Mehmet Y. isimli şahısların saldırısına uğradı. Belediye Başkan Yardımcısı Koç'un yanına gelerek hakaretler eşliğinde bir anda saldırıya geçen 2 saldırgan tekme ve yumruklarla Koç'u darp etti.

"BU İŞ BURADA BİTMEDİ"

Saldırı nedeniyle Koç yere düşerken, Mustafa C. ve Mehmet Y. Başkan Yardımcısı Koç'u darp etmeye devam etti. Koç'a gerçekleştirilen saldırı sırasında iki saldırganın "Bu iş burada bitmedi" dediği öğrenildi. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Saldırıyı gerçekleştiren şahıslar olay yerinden kaçarken aldığı darbelerle yaralanan Başkan Yardımcısı Koç ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırganların yakalanması için emniyet ekipleri çalışma başlattı.

Saldırı nedeniyle hastanede tedavi altına alınan Koç'un kolunun kırıldığı, yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler meydana geldiği öğrenildi. Haberi alır almaz hastaneye giden Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, saldırıyı lanetlediğini belirterek saldırının tekrarlanmaması için önlem alınması gerektiğini belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Halil Koç Alaşehir Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (47)

SADO:

çok iyi olmuş sen ne hakla işçileri işten çıkarırsın

3
20
yanıtYanıtla
Han:

Belki torpillidirler. Yoksa bu cesareti nerden bulacaklar.

yanıt1
yanıt2
tombala:

hak aramak darpla, şiddetle oluyorsa yazık senin gibi vatandaşa, kanun var, nizam var, şiddet tasvib edilmez,

yanıt1
yanıt2
artvinli:

sado kardeş torpille işe gireceksin belediyeye hiç uğramadan aybaşında bankamatikten para çekeceksin başkanı takmıyacaksın, amiri takmıyacaksın varmı öyle yağma

yanıt10
yanıt6
.........:

sendemi bankamatik memurusun kocum?

yanıt3
yanıt3
KARA:

BUNLAR hep boş beleşçi bankamatikçi yan gel yat osmanlar . . . . alışmışlar başkalarının hakkını yemeye o düzen bitti artık yeğen HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK. . .

yanıt2
yanıt5
Evo20:

Adamı işinden ederseniz böyle olur dua et öldürmemişler bu devirde ekmek parası kazanmak kolay değil!

6
16
yanıtYanıtla
no kıyım:

Saldırıyı lanetlemişmiş yürü git işcinin ekmeği ile oynarsan o can havliyle hayatınızla oynar -. şimdi gözünüz arkada gezin yolda yürüyemeyeceksiniz korkudan daha

7
15
yanıtYanıtla
chryt:

Bankamatik memurlarını çıkarıyor işten. Arkandayız

13
7
yanıtYanıtla
haylaz:

konuyu tam bilmeden yorum yazanlar adalet bit gün herkese lazım olur unutmayın

12
6
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title