Haberler

Özgür Özel'den Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu arasındaki krize ilişkin ilk sözler: Öyle itiraz edeceği bir şey yok

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesine Mansur Yavaş'ın karşı çıkması hakkında konuştu. Özel, "Ben Mansur Bey ile bu fikrimi paylaştığımda, Mansur Bey'in bayağı hoşuna gitmişti. Halen daha hoşuna gittiğini ümit ediyorum. Öyle yani itiraz edeceği bir şey yok. Belki Etimesgut ile ilgili başka şey olabilir. Ama Mansur Bey'in de gücüne güç katacaktır. Orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz" dedi.

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesine Mansur Yavaş'ın karşı çıkması hakkında CHP lideri Özgür Özel'den açıklama geldi. Özel, "Ben Mansur Bey ile bu fikrimi paylaştığımda, Mansur Bey'in bayağı hoşuna gitmişti. Halen daha hoşuna gittiğini ümit ediyorum. Öyle yani itiraz edeceği bir şey yok. Belki Etimesgut ile ilgili başka şey olabilir. Ama Mansur Bey'in de gücüne güç katacaktır. Orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla MYK toplantısının ardından CHP Genel Merkez'de gazetecilerle bir araya geldi. Özel, ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesine Mansur Yavaş'ın karşı çıktığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Özgür Özel'den Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu arasındaki krizine ilişkin ilk sözler: Öyle itiraz edeceği bir şey yok

ÖZGÜR ÖZEL: İTİRAZ EDECEĞİ BİR ŞEY YOK

Özel, oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun Etimesgut Belediye Başkan adaylığının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın tepkisine neden olduğu iddialarına ilişkin şunları söyledi:

"Ben Mansur Bey ile bu fikrimi paylaştığımda, Mansur Bey'in bayağı hoşuna gitmişti. Halen daha hoşuna gittiğini ümit ediyorum. Öyle yani itiraz edeceği bir şey yok. Belki Etimesgut ile ilgili başka şey olabilir. Ama Mansur Bey'in de gücüne güç katacaktır. Orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz."

Özgür Özel'den Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu arasındaki krizine ilişkin ilk sözler: Öyle itiraz edeceği bir şey yokErdal Beşikçioğlu

NE OLDU?

Beşikçioğlu'nun Etimesgut'tan aday gösterilmesi nedeniyle CHP'de kriz çıktı. Gazeteci Saygı Öztürk, Mansur Yavaş'ın Etimesgut'tan istediği ismin aday gösterilmemesi üzerine Beşikçioğlu'nun adaylığını kızdığını dile getirdi.

Öztürk, "Mansur Bey'in bu gelişmeler üzerine kesin bir tavır ortaya koyup bu durumda kendisinin de aday olmayabileceğini ifade ettiğini öğrendik. Şu anda Ankara'da çok önemli bir sorun çıktığını ifade edebiliriz CHP'de." dedi.

Yavaş'ın İyi Parti'den istifa eden Mesut Özarslan'ın Etimesgut'tan aday gösterilmesini istediği ancak bunun gerçekleşmemesi üzerine kendisinin de adaylıktan çekilebileceği iddia ediliyor.

Kaynak: ANKA / Güncel

Erdal Beşikçioğlu Mansur Yavaş Sözler Ankara Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Bidüşün:

Mansur başkan bağımsız aday olsun daha çok oy alır, chp ile aday olmak siyasi hayatını malesef bitirecek

145
36
yanıtYanıtla
esrefpasali:

iyi tiyatrocu taktir ederim, etimesutta filim cekecesinz, tiyatro yapacaksaniz iyi fikir, belediyecilik yaptiracaksaniz, bos is, liyakat diye bir yerlerini yirtanlara, yakismadi...

132
21
yanıtYanıtla
Hakan Celik:

Mansur başkan başarısını tebrik ediyor şu atasözünü de hatırlatıyorum.Ekmeği ekmekçiye ver, bir ekmek de üste ver diye bir tabir var.Anlayana

28
18
yanıtYanıtla
Halil Yarbaşı:

Mansur Yavaş Ankara'da kaybedeceğini anladı aday olmamak için olay çıkartıyor

7
17
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Muhalefet sahtedir, iktidara çalışmaktadır, muhalefetin iktidar olmak gibi bir amacı ve niyeti yok ne zaman anlayacaksınız çok merak ediyorum.

9
5
yanıtYanıtla
Kutadgu Bilig:

Sevgili Yavaş vaktinde vatandaş sana teveccüh ettiğinde elini masaya vurup chpden Cumhurbaşkanı adayı benim demedin bugün özel sana otur oturduğun yerde de der senin söz hakkın yokta der. Devlet yöneticiliğinin hatrı minneti olmaz yavuz sultan selimi örnek almanı öneririm.

4
3
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

chp'li belediyeler iflasta kimse bu paralar nereye gidiyor diye sormuyor ülkede hukuk sisteminin sıfırdan tekrar kurulması lazım kanun yok

4
1
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

kilise sinegog acmayan İslamın neferleri Belediye başkanlarına selam olsun :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title