Haberler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akademisyenlerle Bir Kez Daha Bir Araya Geldi (2)

Kılıçdaroğlu AYRILDI CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde akademisyenlerle, yaptığı 5 saatlik toplantı sona erdi.

Kılıçdaroğlu AYRILDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde akademisyenlerle, yaptığı 5 saatlik toplantı sona erdi. Kılıçdaroğlu, toplantı sonrasında bir açıklama yapmadan Kuşadası'ndan ayrıldı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan saat 17.45 uçağıyla Ankara'ya gideceği öğrenildi.

DEĞERLENDİRMEYİ SENCER AYATA YAPTI

Akademisyenlerle ilgili toplantının sonunda değerlendirmeyi ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata yaptı. Akademisyenlerin iki gün önce toplantının yapıldığı otele gelip, kendi aralarında görüşmelerde bulunduğunu anlatan Ayata, "Çok önemli birkaç başlık altında çalışmalarını toplamışlar. Burada sadece İzmir'den Ege Bölgesi'nden akademisyen yoktu. Türkiye'nin hemen her bölgesinden akademisyenler burada bulunuyordu. Çok önemli çalışmalarını, tek tek değil bir bütün halinde çok iyi anlattılar. Siyasete atıldığımdan beri, gördüğüm en önemli toplantılardan birisi oldu. Bizlerin de önümüzdeki dönemde yararlanacağımız sayısız öneriler aldık. Genel Başkanımız, da notlar aldı ve bunlardan yararlanacağımızı söyledi" dedi.

Toplantıyı organize edenlerden Dokuz Eylül Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Özkan Yıldız da açıklamasında, üç ana başlık altında konuşmaların geçtiğini, bunların kimlik algısı, Türkiye'de seçmen davranışları ve Türkiye'nin temel ekonomik soruları ile çözüm önerileri olduğunu anlattı.

Özellikle seçmen davranışları konusunda HDP'nin parti olarak seçime girmesinin gündeme geldiğini ifade eden Özkan Yıldız, "Bu anda da Kemal Kılıçdaroğlu, 'Parti olarak onların kendi kararları' değerlendirmesinde bulundu. Ama burada her görüşten akademisyen vardı. Görüşlerini açıkladılar. İlk toplantımız vakit darlığından kısa sürdüğü için böyle bir ikinci toplantıyı planladık" dedi. - Nun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Kuşadası İzmir Aydın Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title