Haberler

Cesedi Kargoya Vermek İsteyen 3 Taksiciye Müebbet Hapis

Güncelleme:

2 yıl önce aynı durakta çalıştıkları Vedat Yılmaz'ı öldüren, ardından da cesedi kargoya vermek isteyen 3 taksici ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı.

İstanbul İçerenköy'de, 2 yıl önce meydana gelen olayda maddi sıkıntı içinde olan taksiciler Yücel Akbaba, Fatih Deniz ve Ali Taşkıran, taksisini kiraya vermek isteyen duraktan arkadaşları Vedat Yılmaz'ı görüşmek için götürdükleri evde, ağzını ve burnunu koli bandı ile bağladı, dövdü ve boğazını sıkarak öldürdü.

CESEDİ KARGOYA VERMEK İSTEDİLER

Zengin olduğunu bildikleri Yılmaz'ın üzerindeki 4 bin lira ile kredi kartını alan sanıklar, kartla borçlarını ödedi. Akşam eve dönen sanıklardan Fatih Deniz, tanıdığı bir kargo çalışanını, paketi olduğunu söyleyerek çağırdı. Ancak paketi alınca içinde ceset olduğunu gören kargo çalışanı, kaçarak durumu polise bildirdi.

ZANLILAR BİRBİRİNE DÜŞTÜ

Yakalanan 3 katil zanlısı tutuklandı. Haklarında "canavarca hisle ve tasarlayarak adam öldürmek" suçundan dava açıldı. Zanlılar, duruşmalarda suçu birbirlerinin üzerine attı.

ÜÇ SANIĞA DA MÜEBBET

2 yıl süren mahkeme sonunda, her üç sanık da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanıklar ayrıca, yağma suçundan da 13'er yıla mahkûm oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Fatih Deniz İçerenköy Taşkıran İstanbul Önemsiz Yaşam Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (5)

Rambo Mobil-ANDROID:

İstanbul da taksiciler yabancılara çok kötü davranyorlar fazla öcret alıyorlar istanbulu bilmiyenlerden

10
0
yanıtYanıtla
LAFI GEDİĞİNE KOYMAK:

Şimdi o zindanda çürüp gidin şerefsizler. . . . Adi yaratıklar. . .

9
0
yanıtYanıtla
tuafanMobil-ANDROID:

ALLAH.im sizleri bildigi gibi yapsin ne istediniz adamdan simdi zindandan cikamassiniz insallah resmen igrenclik

7
1
yanıtYanıtla
Özlem soyluMobil-ANDROID:

taksilere binmeyin arkadaşım sizde hertaksiye binilirmi

3
2
yanıtYanıtla
EmrahMobil-ANDROID:

Müebbet hapis nedir? yillarca boşa masraf. As gitsin. Hem ibret olsun hem masraf olmasın. Bide hapistekileri devlet niye besliyor? Heryere amele lazim gonder insaatlara tarlalara calissin. Ne kadar calisirsa o kadar besleyin

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title