Haberler

Cenk Ergün: "Bundan Sonraki Amacımız Bütün Maçları Kazanmak"

"Puan farkını kapatmak için önümüze fırsat geldi""Fenerbahçe maçından önce önemli Başakşehir maçı var""Sezon sonu için verilmiş bir karar yok""Galatasaray'a yakışan önemli bir ismi takımımıza katmak için ön görüşmeleri yapıyoruz"Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Adanaspor ile...

"Puan farkını kapatmak için önümüze fırsat geldi"

"Fenerbahçe maçından önce önemli Başakşehir maçı var"

"Sezon sonu için verilmiş bir karar yok"

" Galatasaray'a yakışan önemli bir ismi takımımıza katmak için ön görüşmeleri yapıyoruz"

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Adanaspor ile oynanan karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ergün,"Hepimizin beklediği bir skor. Bugün tempolu ve arzulu bir oyun koydu takımımız sahaya. Özellikle ilk yarıda. Bunun meyveleri ilk yarının başında gelmeye başladı. Mücadeleden ve sonucun bu şekilde olmasından memnunuz. Daha önce böyle oynayıp da kazanamadığımız ya da böyle oynamadan da kazandığımız maçlar oldu. Bundan sonra bizim amacımız bütün maçları kazanmak. Biz kazanalım, rakiplerin puan kaybıyla üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.

"PUAN FARKINI KAPATMAK İÇİN ÖNÜMÜZE FIRSAT GELDİ"

Tudor'un sarı-kırmızılı takıma gelmesinden sonra oyuncular ile hoca arasında bir süreç olduğunu ifade eden Ergün, "Burası Galatasaray, amacımız belli. Hiçbir zaman hedefsiz kalamayız. Şu an takımda uyum var. Sakat oyuncularında baya toparladık. Kısa vadede Bruma da dönebilirse eksiğimiz olmayacak. Son saniyelerde Eren biraz korkuttu ama bir şeyi yok. Önümüzde Başakşehir maçı var. Puan farkını kapatmak için önümüze fırsat geldi. Orada oynamak her zaman zor. Amacımı kazanmak" diye konuştu.

"FENERBAHÇE MAÇINDAN ÖNCE ÖNEMLİ BAŞAKŞEHİR MAÇI VAR"

Fenerbahçe ile TT Arena'da 23 Nisan'da oynayacakları maç ile ilgili konuşan Cenk Ergün, "Maçtan sonra teknik heyet ile Fenerbahçe maçına daha 20 gün olduğunu konuştuk. Arada da çok önemli Başakşehir maçı var. Biz Başakşehir maçını kazanalım ki Fenerbahçe maçı daha da anlam kazansın. Elbetti ki Galatasaray - Fenerbahçe maçları çok önemli ama öncelikli olan maç Başakşehir" dedi.

"SEZON SONU İÇİN VERİLMİŞ BİR KARAR YOK"

Sneijden'in durumu hakkında bilgi veren Cenk Ergün, sezon sonu için hiçbir şekilde verilmiş bir kararın olmadığını söyledi. Ergün, "Çeşitli haber var ama bunlar spekülasyon. Sözleşmesi bitecek olan var, devam eden var, kiralıktan dönecek olan var. Bu daha belirlenmiş bir süreç değil. Sneijder, Nigel de Jong, Tolga ilk 11 başlaması beklenen bir olay. Ama bugün hocamız bu şekilde kurdu. Oyun planını ona kurdu. Bu maçta çıkan kadronun bir sonraki maçta çıkacak diye bir şey yok. Elimizdeki oyuncular sezonun kalan maçlarından şans verildiği zaman en üst seviyede kendi performanslarını gösterecekler. Hepsinin bu performansları önümüzdeki senenin kadro planlanmasında temel olacaktır" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY'A YAKIŞAN ÖNEMLİ BİR İSMİ TAKIMIMIZA KATMAK İÇİN ÖN GÖRÜŞMELERİ YAPIYORUZ"

Gelecek sezon sarı-kırmızılı ekibin defansı için transfer çalışmaları gerçekleştirdiklerini dile getiren Cenk Ergün, "Sözleşmesi biten Chedjou var. Dolayısıyla o bölgeye bir ihtiyacımız da görünüyor. İsimlerden bağımsız olarak Galatasaray'a yakışan önemli bir ismi takımımıza katmak için ön görüşmeleri yapıyoruz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Cenk Ergün'ün açıklamaları

Haber-Kamera: Serhan TÜRK / İstanbul,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Başakşehir Fenerbahçe Cenk Ergün Politika Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title