Haberler

Celalettin Ökten, Mezarı Başında Anıldı

Güncelleme:

İmam hatip okullarının kurucusu Celalettin Ökten, Edirnekapı Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

İmam hatip okullarının kurucusu ve ilk hocası Celalettin Ökten, Edirnekapı Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

Törene, İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin (ÖNDER) Başkanı Hüseyin Korkut, İstanbul İmam Hatip Liselileri Derneği Başkanı Murat Şahin, İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Cavit Erdem ve öğrenciler katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu.

Başbakan'ın mesajında, "Sayısız hizmetleriyle kendisini insan yetiştirmeye adayan ömrü boyunca ilim irfan peşinde koşan sonsuz bir eğitim gönüllüsü değerli hocamızı şükran ve rahmetle anıyor, değerli hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. Size ve ve tüm katılımcılara sevgi ve selamlarımı sunuyorum" ifadeleri yer aldı.

Törende konuşan ÖNDER Başkanı Korkut, Ökten'in öncülük ettiği hizmetin bugün büyüyerek geliştiğini dile getirdi. Korkut, hocalarının açtığı çığırın, Türkiye'de ve İslam dünyasında devam etmesini umduğunu söyledi.

İstanbul İmam Hatip Liselileri Derneği Başkanı Şahin de hocalarını unutmadıklarını ve unutmayacaklarını göstermek için anma töreni tertiplediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bizler bugün öğrencilerle hocamızın bize bıraktığı mirası yaşatacağımızı göstermek için mesaj vermek istiyoruz.  Okulumuzun yetiştirdikleriyle gurur duymaktayız. Sıradan bir okul mezunları derneği olmadığımızı ve olmayacağımızı burada yeniden göstermek istedik. Burada bulunan öğrenciler, yarını yönetmeye aday gençlerdir. Ayrıca, daha iyisini yapmak için başta Başbakanımız olmak üzere tüm mezunlarımıza ihtiyaç duyduğumuzu duyurmak istiyorum." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Murat Şahin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title