Haberler

Celal Şengör: Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan Eşkiyaydı

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda "İnsanlara dışkı yedirmek işkence değil" ifadelerini kullanan jeoloji profesörü Celal Şengör, Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan için "eşkiya" dedi.

Fatih Altaylı'nın sunduğu ve Habertürk televizyonunda yayınlanan programda konuşan Şengör, skandal röportajında Deniz Gezmiş için kullandığı "eşkiyaydı" sözlerinin savunmasını yapmasının ardından bu sefer de Mahir Çayan için "eşkiya" ifadelerini kullandı.

Cezaevlerinde mahkumlara insan dışkısı yedirmenin işkence olmadığını, kendisinin de yiyebileceğini söyleyen Şengör, bu kez Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan ile ilgili konuştu.

"DENİZ GEZMİŞ VE MAHİR ÇAYAN EŞKİYAYDI"

Celal Şengör, "Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan eşkiyaydı. Mahir Çayan, İsrail konsolosunu kaçırdı. Adamı elleri bağlı olarak şakağından vurup öldürdüler." dedi.

"DIŞKI YEDİRMEK İŞKENCE DEĞİL"

12 Eylül'ün mimarı Kenan Evren'in cenazesine çelenk yollayan jeoloji profesörü Celal Şengör daha önce yaptığı açıklamalarda "İnsanlara dışkı yedirmek işkence değil. Bu memlekette, Deniz Gezmiş gibi bir eşkıyaya kahraman denildiğini gördüm" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Fatih Altaylı Deniz Gezmiş Celal Şengör Mahir Çayan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (39)

asena:

bunun demek istediği herkes akp nin seçmeni gibi koyun olması lazım . bizde koyunda öküzde çok var.

22
55
yanıtYanıtla
İSMİMİ YAZAYIM MI:

Adam doğru söylüyor. . . .

25
26
yanıtYanıtla
antitorpil:

evet haklısın hoca deniz ve mahır eşkıya idiler. sana katılıyorum

24
23
yanıtYanıtla
Cengizhan uluturk:

cok dogru Mahir çayan ve deniz gezmiş haindir

18
26
yanıtYanıtla
bAMMsI:

SEN NE AYAKSIN? HEM CENGİZHAN HEM TÜRK. CEHALETİN BEŞİĞİ SENİ.

yanıt2
yanıt2
engin:

A NAN DA

yanıt15
yanıt3
Sogomon:

Az ye yarım dünya domuzlara donmussun tipe bak

26
12
yanıtYanıtla
Laz Mustafa Mobil-IOS:

Eşkiya değildi teröristti

12
12
yanıtYanıtla
Adalet Mobil-ANDROID:

Bunlar eşkıya tabiki. adam doğru söylüyor.Herkes Kenan Evren Paşa'ya dua ediyor.Her nekadar dillendiremeseler de...

13
10
yanıtYanıtla
maraşlı:

senin ne mal olduğun ortada evrenden bir farkın yok asıl eşkıya sen ve senin gibi düşünceye sahip sözde okumuşlardır

17
6
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title