Haberler

Çekmeköy'deki Silahlı Saldırı

İstanbul Çekmeköy’de aracında silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitiren Sultan Kaymaz, memleketi Çankırı’da toprağa verildi.

İstanbul Çekmeköy'de aracında silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitiren Sultan Kaymaz, memleketi Çankırı'da toprağa verildi.

Alemdağ Ekşioğlu Mahallesi Saray Caddesi'nde aracına bindiği sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitiren Kaymaz, Çankırı'ya bağlı Şabanözü ilçesi Gümerdiğin Mahallesi'ne getirildi.

Gümerdiğin Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Sultan Kaymaz'ın cenazesi, aile mezarlığında toprağa verildi.

Kaymaz'ın cenaze namazını emekli imam olan babası kıldırırken, cenaze törenine, Şabanözü Belediye Başkanı Mustafa Karakaya, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Subaşı, bazı subaylar, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Bir sürücü kursunun sahibi olduğu öğrenilen Sultan Kaymaz, Alemdağ Ekşioğlu Mahallesi Saray Caddesi'nde aracına bindiği sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğramış, vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden kadın, çevredeki vatandaşlarca Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülmeye çalışılırken yolda hayatını kaybetmişti. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çekmeköy İstanbul Çankırı Kaymaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title