Haberler

Cehennem Yolu Filmi

Cehennem Yolu filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Cehennem Yolu filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Avustralya’da kamp yaparak maceraya atılan dört genç, kendilerini otoyolda kontrolden çıkmış bir TIR’la kapışırken bulurlar. Kendi kullandıkları araç bozulduğunda TIR da durunca, gençler neler olup bittiğini anlamak için ona doğru giderler. Fakat esrarengiz bir şekilde TIR’ın içinde sürücü dâhil kimsecikler yoktur. Aniden silah sesleriyle birlikte sessizlik bozulur. Çalıların arkasındaki biri çığlık atarak onlara doğru koşmaktadır. Acaba bir cinayete mi şahitlik etmektedirler? Tartışacak vakit yoktur. Gençler TIR’a binerek hemen oradan uzaklaşmaya karar verirler. Etraftaki en yakın kasaba 3 saat uzaklıktadır. Fakat oraya varmak tahminlerinden daha zor olacaktır. Ve TIR’in içinde keşfedecekleri gerçek, yolda çaresiz kalmalarından çok daha korkunç olacaktır!

Yönetmen: Dean Francis

Senaryo: Clive Hopkins

Oyuncular: David Argue, Sophie Lowe, Georgina Haig, Bob Morley, Xavier Samuel

Filmin Türü: Korku, Gerilim

Orijinal Adı: Road Train

Yapımcı Firma: ProdigyMovies, Screen Australia

Yapım Yılı: 2010

Yapım Ülkesi: Avustralya

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 90 dk.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title