Haberler

Carte d'Or Brownie Karışımı

Güncelleme:

Carte d'Or Tatlı Serisi'nin çikolata severlere yeni sürprizi Carte d'Or Brownie Karışımı, kısa hazırlanış süreci ve içeriğindeki yoğun çikolata tadıyla mutfaklarınızın vazgeçilmezi olacak.

Carte d'Or Tatlı Serisi, pratik lezzetlerine bir yenisini daha ekliyor. Tatlı Karışımları kategorisindeki çeşitleriyle birbirinden farklı ve pratik deneyimler sunan Carte d'Or, çikolata severlerin başını döndüren tatlılardan biri olan brownie'ye kendi yorumunu katıyor. Türkiye'nin oldukça sık tükettiği çikolatalı tatlı brownie, artık Carte d'Or Tatlı Serisi'nin hiçbir yerde bulamayacağınız pratik formülü sayesinde çok daha lezzetli, farklı ve seçkin bir tatlı deneyimi sunuyor.

Carte d'Or Brownie Karışımı, yoğun çikolata tadıyla evlerinizi bir şölen alanına dönüştürürken kısa hazırlık süresi ve pratik formülü sayesinde mutfaklarınızın en çok aranan tatlısı olacak. Sevdiklerinizle paylaşacağınız brownie'ye ekleyeceğiniz bir top dondurma baharın coşkusunu damaklarınızla buluştururken Carte d'Or Tatlı Serisi de, pratik ve benzersiz tatlar yaşamak isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title