Haberler

Canlı yayında konukların tartışması sunucuyu çıldırttı: Bağırtmayın beni, sesi kıs

Güncelleme:

Dün akşam ekonomik hamlelerin konuşulduğu HaberTürk canlı yayınında ortam bir anda gerildi. Konuklardan Cem Küçük ve Ersan Şen'in tartışması bitmeyince moderatör Hülya Hökenek zor anlar yaşadı. Kimseyi susturamayan Hökenek, çareyi "Bağırtmayın beni rica ediyorum." diyerek konukların mikrofonlarının sesini kıstırmakta buldu.

HaberTürk ekranlarında dün akşam gerçekleştirilen Enine Boyuna programına, hukukçu Ersan Şen ile gazeteci Cem Küçük'ün bitmek bilmeyen tartışması damga vurdu.

HARARETLİ TARTIŞMA BİTMEK BİLMEDİ

Son ekonomik hamleler, faiz kur vb. konularında anlaşamayan konuklar bir anda tartışmaya başladı. Uyarılara aldırış etmeyen Küçük ve Şen, uzun süre bağırdı.

"BAĞIRTMAYIN BENİ"

Bütün seslerin üst üste gelmesinin ardından moderatör Hülya Hökenek zor anlar yaşadı. Hökenek'in "Yapmayın Allah aşkına. Bağırtmayın beni" sözlerine de aldırış etmeyen konuklar tartışmaya devam etti. Moderatör en sonunda rejiye seslenerek "Sesleri kısın" dedi. Hemen ardından sesler ekrandan alındı, program diğer bir konuklar devam etti.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Hülya Hökenek Ersan Şen Cem Küçük Habertürk Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

mahmut kemal :

Gerçekleri bağırarak önleyemezsiniz elindeki her kuruşu dolara yatırırsan doları suni olarak patlatırsın kendi ülkene ihanet edersin dünyanın başka hiçbir ülkesinde bu kadar hain yoktur. Adam ihracat rekoru kırmamıza bile sevinmiyor bunlar cebinde Türk kimliği taşıyor hiçbiri haketmiyor.

55
130
yanıtYanıtla
ERKAN :

yaw bırak işiniz gücünüz vatandaşı suçlamak. dolar garantili yollar köprüler hastaneler yap sonra parasını korumak isteyen vatandaşı hain ilan et.

yanıt123
yanıt22
Fatihan:

Erkan ekonominin bu kadar kötü olması yapılan yollar köprüler hastaneler mı.. cehaletini bu kadar aşikar etme..

yanıt20
yanıt40
Mehmet YILMAZ:

ERKAN Mükemmel cevap... Bu lafın üstüne hiçbirşey denemez...

yanıt20
yanıt5
Fatihan:

Bu millette o kadar vatan haini var ki..sadece şahısa gösterilen kin yüzünden vatani patates soğana satıyorlar.. yok işte kardeşim erdoğandan başka adam yok maalesef..goruyoruz digerlerini

28
147
yanıtYanıtla
Amokachi:

Katılıyorum kardeşim. Erdoğan' dan ötesi yok. Ben de bir dahaki seçimde koşarak Erdoğan' a vereceğim. Eşimi de bir şekilde ikna edeceğim. Bu milletin bu iktidarla açlıktan kırıldığını görmek istiyorum. İnsanlar mutlu çünkü.

yanıt24
yanıt4
Furkan Öztürk Öztürk:

Cem küçük denen adam akp den muhtemelen bu işler için cidd i maaş alıyordur. Başka türlü bir partiye bu kadar asılsızca nasıl destek olunabilir ki ...

129
41
yanıtYanıtla
enka ticaret:

bencede bunlar maaş alıyorlar kesin bu kadar ülke batmış halen savunabiliyorlar, ekonomik önlem falan kalmadı ekonomi bunlara güven miyor ay sonuna varmaz 30 tl akaryakıt dolar 30 tl ye gidiyor kasa boş

100
36
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Cem Küçük hala konuşuyor mu ya.... ooooooooohhhh ooooooooohhhhh demelerini unutmadık. Hala insanların karşısına çıkabiliyorya helal olsun.

88
26
yanıtYanıtla
Yilmaz Gündoğdu:

Hukukçu her programda millet ayakların diye kendini yırtıyor, açıkça söylüyor chp şunu yapsın bunu yapsın diye.Dost kötü günde belli olur, şu an Türkiye'yi zor durumda sanıp, bu Ülkenin ekmeğini yiyenler tabiri caizse gökyüzünde daireler çizmeye başladı.amerikada enflasyon %40 oldu.

19
50
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title