Haberler

Çankaya Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncelleme:

Çankaya Belediyesi, ilçede asfaltsız sokak bırakmamak için tüm birimleriyle çalışmaya devam ediyor. Bu hafta Malazgirt Mahallesi 1009. Sokak ve Ayrancı Mahallesi Ömür Sokak'ta onarım ve tam kaplama asfalt çalışmalarını tamamladı. Ekipler sezon sonuna kadar çeşitli mahallelerde ihtiyaç duyulan yerlerde çalışmalarını sürdürecek.

Çankaya Belediyesi, ilçede asfaltsız sokak bırakmamak için tüm birimleriyle çalışmaya devam ediyor.

Çankaya'nın asfalt ve kaldırım sorunu kalmaması için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çankaya Belediyesi, bu hafta Malazgirt Mahallesi 1009. Sokak ve Ayrancı Mahallesi Ömür Sokak'ta onarım ve tam kaplama asfalt çalışmalarını tamamladı. Ekipler sezon sonuna kadar çeşitli mahallelerde ihtiyaç duyulan yerlerde çalışmalarını sürdürecek.

HEDEF 115 BİN TON

Çankaya Belediyesi, ilçede yer alan 123 mahalle ve 4 bine yakın sokakta kendi işçisiyle ürettiği asfaltı kullanarak tam kaplama ve onarım çalışması yapıyor. Program dahilinde asfalt çalışmalarını koordineli bir biçimde sürdüren Çankaya Belediyesi, bu sene belirlediği 115 bin ton asfaltı sokak ve caddelere sermek için yoğun bir çaba gösteriyor.

Kaynak: ANKA / Güncel

Çankaya Belediyesi Malazgirt Çankaya Belediye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title