Haberler

"Cahil Kesime Güveniyorum" Diyen Profesör İstifa Etti

Güncelleme:

"Okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Cahil kesime daha çok güveniyorum." diyen Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı istifa etti.

Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı üniversitedeki görevinden istifa etti. Arı'nın bir televizyon programında söylediği sözler şaşkınlık yaratmıştı. Arı, "Bizde de şimdi okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Ben daha çok cahil ve okumamış, tahsilsiz kesimin ferasetine güveniyorum bu ülkede." demişti.

KILIÇDAROĞLU "GERİ ZEKALI" DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında "Cahil halka daha çok güveniyorum" diyen Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı'ya "Nasıl okumuş, nasıl profesör olmuş. Hani geri zekalı desem adama hakaret etmiş olurum. Geri zekalılığın da bir düzeyi var." sözleriyle tepki göstermişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bülent Arı Güncel Haberler

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Bakmadan Geçme

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Mayıs Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları ve Şaban Oğlu Şaban özeti! #128250 Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi, köşk nerede? Hangi il ve ilçede çekildi? Şaban Oğlu Şaban film çekimleri nerede yapıldı, ev neresi? #128250 Kuş gribi hayvandan insana geçer mi? Kuş gribi etten bulaşır mı? Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 26. bölüm canlı yayın izleme linki #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 27 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 Türkiye'nin kendi petrolü var mı? Türkiye'de petrol var mı varsa neden çıkaramıyoruz? 27 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! 2024 Kurbanlık fiyatları! Büyükbaş ve Küçükbaş kurban fiyatı ne kadar?
'Lig'in en iyi antrenörü benim' diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

"Lig'in en iyi antrenörü benim" diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

500

Yorumlar (12)

Aaaa:

Kur''an ın ilk emri '' oku'' Bu adam ise okumanın karşısında

25
3
yanıtYanıtla
AYYILDIZ:

her tarafınız şirk, oku Allahın adıyla oku, bu size yetermi?

23
0
yanıtYanıtla
HİÇBİRŞEY OLAMIYORSAN PROFESÖR OL:

Madem cahillik güzel birşeydi, o zaman sen niye okudun gardaş

14
0
yanıtYanıtla
Cok komikMobil-IOS:

Kim bu adam ya boyle tipleri adam yerine kiyup haberini yapmayin

13
0
yanıtYanıtla
ZURAFA:

Taliban felsefesine adım, adım. Yeni Türkiyede okumuşlara yer yok. Ey okumuşlar bugünden kıyama kalkmazsanız, yarın çok geç olacak.

8
4
yanıtYanıtla
.....:

Ne okumuş cahillerimiz var. Profesör böyle söylemiş. Yeri geliyor Okumamış Anadolu insanın temizliği hoşgörüsü insanı mest ediyor. Cahil insan akilsiz değildir. Aksine o akıllıdır kurnazdir. Cahil insanda eksik olan ahlaktir. Bunu anlatmak istemiş.

3
6
yanıtYanıtla
54:

HER OKUYAN ADAM OLSAYDI MEMLEKET BU DURUMA DÜŞMEZDİ HAYVANAT BAHCESİ MÜDÜRÜNÜ TRTYE MÜDÜR YABARSAN OKUYAN NE YABSIN CAHİL HALK DİYE BİRŞEY YOK SADECE OKUMAMIŞ CAHİL VARDIR ÜNÜVERSİTE BİTİRMEK AKILLI OLMAK DEGİL AKIL BEYİNDE

4
0
yanıtYanıtla
işte bu kadar.:

adam kendinden biliyor demekki kendi okumuş ama işi yalakalık aşna fişne işler herkeside öyle sanıyor.

2
1
yanıtYanıtla
TC:

prof haklı kılıçdaroğlu malına hakaret davası açmalı

0
2
yanıtYanıtla
DrMobil-IOS:

Adam haklı dağılın beyler.. Cahil olmayın veya olun

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title