Haberler

Büyükşehir'den Olimpiyatlara Bir Sporcu Daha

Güncelleme:

Kağıtspor, Paralimpik milli masa Tenisçi Neslihan Kavas'ı renklerine bağlayarak olimpiyat kadrosunu dokuza çıkardı.

Londra Olimpiyatlarına sekiz sporcuyla katılacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor, Paralimpik milli masa Tenisçi Neslihan Kavas'ı renklerine bağlayarak olimpiyat kadrosunu dokuza çıkardı.

2008 Pekin olimpiyatlarına iki sporcu gönderen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor kulübü, 2012 Londra olimpiyatlarına bu yıl sekiz sporcuyla katılarak başarı grafiğini geçtiğimiz yıllara oranla hayli arttırdı.Mavi beyazlı sporcular Halter'de Sibel Şimşek,Aylin Daşdelen,Nurdan Karagöz,Boks'ta Fatih Keleş,Selçuk Eker,Engeli Halterde Turan Mutlu,Özlem Becerikli ve Görme Engelli Judoda Serdar Aydın ile Londra Olimpiyatlarında katılırken, son olarak Paralimpik Masa Tenisi branşında Eskişehir Çağfen'den transfer olan Neslihan Kavas ile olimpiyat kadrosunu dokuza çıkardı.

Londra'ya Gidecek

Mavi beyazlılar, Türkiye Bayan Masa Tenisi Süper Liginin başarılı masa tenisçilerinden Neslihan Kavas ile önümüzdeki sezon için anlaşma sağlayarak renklerine bağladı. Bu Sezon da Bayanlar Süper Ligde mücadele edecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor,süper ligde yine iddialı bir ekip oluşturmanın peşinde. 2008 Paralimpik Oyunlarında Türkiye'ye ilk madalyayı kazandıran başarılı milli masa tenisçi Neslihan Kavas ile anlaşan mavi beyazlılar Kavas'ın Londra Olimpiyatları kadrosunda yer alamsıyla birlikte olimpiyat kadrosunu da dokuza çıkarmış oldu.

Kavas,İlklerin Sporcusu

Masa Tenisi Sporuna 10 yaşında başlayan 1987 doğumlu milli masa tenisçi Neslihan Kavas,2004 Atina Olimpiyatlarında beşinci 2008 Pekin Olimpiyatlarında ise üçüncü olarak ülkemize ilk madalya kazandıran sporcu olma özelliğini taşıyor.Kavas,Paralimpik Masa Tenisi Dünya şampiyonasında takımlar düzeyinde 2010 yılında Dünya ikincisi oldu. 2011 ve 2007 yıllarında yapılan Avrupa Ferdi Paralimpik Masa Tenisi şampiyonasında ise iki kez Avrupa şampiyonluğu yaşayan Neslihan Kavas'ın Türkiye ve Uluslararası müsabakalarda ise sayısız şampiyonluk ve dereceleri bulunuyor.

Masa Tenisinde,Güçlü Kadro

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor gibi büyük bir camiaya gelmekten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden milli sporcu Neslihan Kavas,Olimpiyatlarda ülkem ve kulübüm için mücadele edeceğim."dedi.Öte yandan Kavas'ın transferini gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor kulübü Masa Tenisi branş sorumlusu İslam Yücel ise, "Önümüzdeki sezon alt yapıdan oluşan sporcularımızla birlikte güzel bir kadro kurmak için çaba sarf ediyoruz. Oluşturduğumuz kadro ile alt yapıdaki sporcularımıza örnek teşkil ederek önümüzdeki yılların planlarını yapıyoruz. "dedi.

300 Masa Tenisçi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor'da 7 ile 18 yaş arasında 300 masa tenisçinin spor yaptığını hatırlatan Yücel,"Altyapıda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Planladığımız hedeflere emin adımlarla ilerliyoruz. Erkek ve Bayan takımımız bu yılda zirve için mücadele edecek.Olimpiyatların ardından yeni sezon hazırlıklarına Kocaeli'de başlayacak olan Neslihan Kavas'ın kulübümüze katılmasıyla kadromuz daha da güçlendi. Milli sporcumuzun kulübümüz ve ülkemiz adına başarılı olacağına inanıyoruz."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Neslihan Kavas Kağıtspor Londra Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title