Haberler

Büyükşehir Bülent Yelkenci'yi Unutmadı

Güncelleme:

Manisa'nın yetiştirdiği değerli spor adamlarına sahip çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor, ahde vefa projelerine bir yenisi daha ekliyor.

Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediye spor geçtiğimiz ay hayata veda eden Manisa spor'un eski teknik direktörlerinden Bülent Yelkenci adına U12 ilçeler arası futbol turnuvası düzenliyor. Bu tür turnuvalarda genç yetenekleri de görme şansı yakaladıklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye spor Alt Yapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar, yeni yetişen nesillere bu değerleri aktarmanın sportif başarılar kadar önemli olduğunu vurguladı.

Manisa sporuna sayısız futbolcu yetiştiren, Manisa spor eski teknik direktörlerinden Bülent Yelkenci'nin anısına Manisa Büyükşehir Belediye spor tarafından U12 ilçeler arası futbol turnuvası düzenleniyor. 25 Ocak Perşembe günü Fikri Bayrıl Spor Tesislerinde start alacak olan turnuvada Soma Zafer Spor, Kırkağaç Acar İdman Yurdu Spor Kulübü, Manisa Büyükşehir Belediye spor Kulübü, Salihli spor, Alaşehir Belediye spor, Salihli Belediye spor, Saruhanlı Belediye spor, Akhisar Belediye spor Gençlik ve Spor Kulübü, Gölmarmara Spor Kulübü ve Kula Gençlik Spor Kulübü yer alacak.

ANISI YAŞATILACAK

Merhum futbol adamı Bülent Yelkenci'nin anısını yaşattıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye spor Alt Yapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar," Manisa'mızın yetiştirdiği önemli spor adamlarının anısını yaşatmanın sportif başarılar kadar önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda bu yıl merhum Bülent Yelkenci anısına bu spor organizasyonunu yapıyoruz. Gelenekselleştirmeyi amaçladığımız turnuvada her yıl Manisalı bir spor adamını anmayı amaçlıyoruz" dedi. Düzenlenen turnuvada yeni yetenekleri de görme fırsatı yakalayacaklarını belirten Nalbantlar," Umarım sağlıklı, başarılı, güzel bir turnuva geçiririz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Manisaspor Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Aziz Yıldırım'dan adaylık açıklamasında salonu ayağa kaldıran sözler

Aziz Yıldırım'dan adaylık açıklamasında salonu ayağa kaldıran sözler

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title