Haberler

Büyükçekmece'de İnanılmaz Kaza

Güncelleme:

Büyükçekmece'de bir aracı sollayan sürücü, aracıyla yaya üst geçidinin 14'üncü basamağına kadar tırmandı.

Büyükçekmece'de bir aracı sollayan ve direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aracıyla yaya üst geçidinin 14'üncü basamağına kadar tırmandıktan sonra kafa aşağı çakıldı. Kazada araç içinde bulunanlardan 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan sürücü, hastaneden kaçarak kayıplara karıştı

Kaza Büyükçekmece D-100 Karayolu Mimaroba Mevkii'nde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre aşırı hızla ilerleyen 34 ZJ 1823 plakalı otomobilin sürücüsü Şeref Taş, yanındaki arkadaşları Cihat Karabağ (20), Erdem Can Saykolu(20) ve Tarık Çifçi(23) ile Silivri'den Avcılar istikametine gidiyordu. Taş, bir aracı solladıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yaya üst geçidine çarpan araç, üst geçidin 14'üncü basamağına kadar çıktı.

ARAÇ KAFA AŞŞAĞI ASILI KALDI

Bu sırada emniyet kemeri takmadığı öne sürülen, Cihat Karabağ ve Tarık Çifçi, yaya üst geçidinin merdivenlerine savrulurken, araç kafa aşağıya çakıldılarak asılı kaldı. Araç içinde kalan Şeref Taş ve Erdem Can Saykolu ise kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başardı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık, itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Cihat Karabağ'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Şeref Taş, Erdem Can Saykolu ve Tarık Çifçi ambulanslarla Büyükçekmece Kolon Hastanesi'ne kaldırıldı.

SÜRÜCÜ KAÇTI

Hastanede tuvalete gitmek için izin isteyen sürücü Şeref Taş'ın hastaneden çıkarak, kayıplara karıştığı öğrenildi. Polis hastanedeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek kazadan sonra kaçan Şeref Taş'ın yakalanması için çalışma başlattı. Erdem Can Saykolu ve Tarık Çifçi aynı hastanede tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilirken, hayatını kaybeden Karabağ'ın cesedi ise olay yerine çağrılan cenaze aracıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin kaza hakkındaki soruşturması devam ediyor.

KAZAYI SEYREDERKEN KAZA YAPTILAR

Kazayı görüp duran karşı şeritte ki araçlar yüzünden de 4 araçlık zincirleme kaza meydana geldi. Kaza da yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi - İstanbul / Büyükçekmece

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Avcılar Silivri Karabağ Politika Güncel Haberler

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Bakmadan Geçme

Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor? TYT'ye girmeden AYT'ye girilir mi? TYT sınavına girmeyenler AYT sınavına girebilir mi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 8 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Portekiz - Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta? Portekiz - Hırvatistan maçı nereden izlenir? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılacak mı, çıkacak mı? KPSS ortaöğretim başvuruları ne zaman? KPSS ortaöğretim başvuru tarihi ayın kaçında, hangi tarihte? RTÜK kaç üyeden oluşur? Radyo ve Televizyon Üst Kurulu kaç üyedir, nasıl seçilir? TYT İLE ALAN BÖLÜMLER NELERDİR? Hangi bölümler TYT ile alıyor? TYT ile alan bölümlerin puan listesi 2024! 8 Haziran hangi burç? 8 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 8 Haziran tarihi hangi burç olur?
Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title