Haberler

Bursaspor ile Nesine.com İşbirliği Yaptı

Bursaspor Kulübü, Nesine.com ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Bursaspor Kulübü, Nesine.com ile işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşma gereği üyelik yapan ve kupon oynayan taraftar, yeşil beyazlı kulübe gelir sağlamış olacak.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısına Mali Asbaşkan Kemal Güler, Nesine.com Genel Müdürü Halit Gülbakanoğlu ve Medya Direktörü Suat Paçacı katıldı. Toplantıda konuşan Medya Direktörü Suat Paçacı, "Futboldaki ortaklıkların ucu bucağı yok. Bu anlamda Nesine.com ile birlikte gerçekleştirdiğimiz iş birliğinin detaylarını sizlerle paylaşmak istiyoruz" dedi.

GÜLER: KATILIM BEKLİYORUZ

Mali Asbaşkan Kemal Güler ise "Biliyorsunuz futbol piyasasının en büyük maddi kazançlarından biri iddaa oyunlarından gelmekte. Türkiye'nin kendini kanıtlamış en büyük iddaa firması olan Nesine.com ile anlaşma sağladık. Taraftarımızdan bu projenin içinde yer almalarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

100 BİN ÜYEDE YILLIK 1 MİLYON TL

Nesine.com Genel Müdürü Halit Gülbakanoğlu ise anlaşmanın detayları ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Geçmişi başarılarla dolu olan Bursaspor, gelecekte de bunu artırarak devam edecektir. Resmi bahis sponsoru olarak anlaşma yaptık. Ne kadar çok Bursasporlu üye olursa ya da ne kadar çok kupon yaparsa Nesine.com bu ödemeyi Bursaspor'a yapacak. Ucu açık bir proje. 584 bin Facebook takipçisi olan Bursaspor, 3 milyonluk bir kentin takımı. İlk etapta 100 bin üye demek, Nesine.com'dan Bursaspor'a yıllık 1 milyon TL katkı vermek demek olacak. Üye ve kuponlar arttıkça bu rakam daha da yükseklere çıkacak." - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlüce Tesisleri Kemal Güler Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title