Haberler

Bursa - Kılıçdaroğlu, Bursa Teşkilatının Bayramını Telefon ile Kutladı

Kılıçdaroğlu, Bursa teşkilatının bayramını telefon ile kutladıCHP Bursa İl Teşkilatı'nın Ramazan bayramlaşması bir sürprize sahne oldu.

Kılıçdaroğlu, Bursa teşkilatının bayramını telefon ile kutladı

CHP Bursa İl Teşkilatı'nın Ramazan bayramlaşması bir sürprize sahne oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla aradı. Kılıçdaroğlu telefonda partililerin bayramını kutladı.

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde partilerin bayramlaşması devam ediyor. CHP Bursa İl Teşkilatı'nın Kültürpark Özgen Çay Bahçesi'ndeki bayramlaşmasında Kemal Kılıçdaroğlu sürprizi yaşandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık cep telefonuyla Kılıçdaroğlu'nu aradı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu'da çay bahçesini dolduran partililerin bayramını kutladı. Kısa konuşmasında Kılıçdaroğlu, 'Hepinize mutlu ve huzurlu bayram diliyorum. Güzel Türkiye için, Türkiye'de yaşayacak çocuklarımız için hep birlikte mücadele edeceğiz. Ben yol arkadaşlarıma, Cumhuriyeti savunanlara, demokrasi ve özgürlüğü savunanlara, herkese iyi bayramlar diliyorum. Hepinizi yürekten kucaklıyorumö dedi.

VEKİLLER KISA KONUŞMA YAPTI

CHP'nin bayramlaşma törenine katılan Bursa milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Lale Karabıyık, Ceyhun İrgil ve Erkan Aydın kısa bir konuşma yaparak vatandaşların bayramını kutladı. Törende konuşan CHP İL Başkanı Şadi Özdemir, terör sebebiyle bayramların buruk geçtiğini hatırlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ramazan Bayramı Lale Karabıyık Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title