Haberler

Bursa Evden Uzaklaştırılan Koca Eşinin Yüzüne Tuz Ruhu Attı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde eşinin şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayet etmesi üzerine 3 ay evden uzaklaştırma cezası verilen Emir Köşe (64), bu cezaya rağmen evine girmek istedi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde eşinin şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayet etmesi üzerine 3 ay evden uzaklaştırma cezası verilen Emir Köşe (64), bu cezaya rağmen evine girmek istedi. Emir Köşe, kendisini içeri almayan eşi Esma K.?nın yüzüne tuz ruhu attı. Esma K. hastanede tedaviye alınırken, olaydan bir gün sonra gözaltına alınan Emir Köşe tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, İnegöl ilçesi Yeni Mahalle Güven Evler sitesinde oturan Esma K. (60), bir süre önce, şiddet gördüğü gerekçesiyle eşini polise şikayet etti. Aile Mahkemesine sevk edilen Emir Köşe'ye 3 ay evden uzaklaştırma cezası verildi. Cezaya rağmen önceki gün evine giden Emir Köşe, kendisini içeri almayan eşiyle tartıştı. Emir Köşe tartışma sırasında eşi Esma K.?nın yüzüne tuz ruhu attı. Yaralanan Esma K. kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Gözünden yaralanan kadın, tedavinin ardından taburcu edildi. Olaydan sonra kaçan Emir Köşe ise ertesi gün polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Emir Köşe bugün adliyeye sevk edildi. Emniyetten çıkarılırken basın mensuplarına konuşan Emir Köşe, 'Eşim, yaptı bana yapacağını. Boşanma noktasına getirdi işi. Hafif şekilde tuz ruhu döktüm üzerine. Sonra da beni yakaladılar. Şiddet değildi benim ona yaptıklarım. Eğer benim yaptıklarım şiddetse, o da bana şiddet uyguladı. Eşim beni yolda bıraktı, ben boşanmak istemiyorum. İki çocuğum var. Saygılar, Allahaısmarladık. Bu haber çıkınca gazeteyi getirmeyi unutmayın ha'ö dedi. Emir Köşe çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'CAN GÜVENLİĞİM YOK, KORKUYORUM"

Eşinin saldırısına uğrayan Esma K. ise, tabur olduktan sonra geldiği evinde yaptığı açıklamada 'Evime geliyordum. Bahçe kapısının önüne vardığımda kocam aniden önüme çıktı. Pusu kurmuş demek ki. Tuz ruhunu başımdan aşağı döktü. Hastanede tedavi oldum. Sağ gözümün kör olma riski var. Can güvenliğim yok, korkuyorumö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Ankara'nın uykularını kaçıran skandal! Ne kadar kuduz köpek varsa şehre salıp kaçtılar

Ankara'nın uykularını kaçıran skandal! Ne kadar kuduz köpek varsa şehre salıp kaçtılar

Bakmadan Geçme

10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fransa Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ile Ali Koç yüzde kaç oy aldı, oy farkı kaç?
Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title