Haberler

Bursa'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 11 Yaralı

İzmir'den Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin Bursa'daki Seminerine Gelenleri Taşıyan Minibüsün Takla Atması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 11 Kişi Yaralandı. Karşı Şeritte Seyir Halindeyken Kazayı Seyreden Bir Bayan Sürücü de Önündeki Araca Çarpınca Ölümden Döndü.

İzmir'den Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin Bursa'daki seminerine gelenleri taşıyan minibüsün takla atması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Karşı şeritte seyir halindeyken kazayı seyreden bir bayan sürücü de önündeki araca çarpınca ölümden döndü.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'den Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin Bursa'daki seminerine gelen Süleyman Çiçen (44) idaresindeki 35 AR 8377 plakalı minibüs, İzmir yolu Görükle Kavşağı yakınlarında takla attı. Araçta bulunan ve polis memuru olduğu öğrenilen Ali Kızıltaş (54) ve Mehmet Yılmaz (51) olay yerinde hayatını kaybederken, can pazarının yaşandığı kazada 1'i ağır 11 kişi yaralandı. Bölge trafik ekipleri ve jandarma olay yerinde güvenlik önlemi alırken, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Ağır yaralanan Osman Eren (59) Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yaralılar Derya Uzun (36), Semra Özsanlı (57), Gülsüm Zen Şenbey (59), Atilla Ayık (47), Erkin İnce (31), Yeşim Onay (40), Emine Bilge Yazıcı (44), Sinem Berrak Karabulut (32), Barış Melengeç (28), ve Fatma Selva Sinatosunoğlu (50) Uludağ Üniversitesi ve Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Minibüs sürücüsü Süleyman Çiçen, "Bir kamyon sıkıştırdı. Ona çarpmamak için direksiyonu kırınca takla attım" dedi.

Bu sırada karşı şeritte seyir halindeyken kazayı seyreden Gözde Deliömeroğlu'nun kullandığı 34 UM 614 plakalı otomobil de önündeki İhsan Doruk'un kullandığı 16 M 1281 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Ekipler hava yastığı patlayan aracında ölümden dönen Gözde Deliömeroğlu'nu kurtarmaya koştu. Emniyet kemeri takmadığı için başını ön cama çarparak yaralanan bayan sürücü panik yaşadı. Hasanağa beldesindeki bir fabrikada yönetici olduğunu belirtilen Deliömeroğlu aracın içinden çıkartılarak, olay yerine gelen bir başka ambulansla hastaneye gönderildi.

Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(UU-OSM-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title