Haberler

Bursa'da Fettah Can Rüzgarı

Bursa'da Fettah Can rüzgarıBURSA - Ünlü şarkıcı Fettah Can baba olduktan 3 gün sonra Bursa'da sahneye çıkarak sevenleriyle buluştu.

Bursa'da Fettah Can rüzgarı

BURSA - Ünlü şarkıcı Fettah Can baba olduktan 3 gün sonra Bursa'da sahneye çıkarak sevenleriyle buluştu. 3 gün önce ikiz çocuk babası olan ünlü şarkıcı kendisini dinlemeye gelen sevenlerine "Bursa'da ayrı bir heyecan var hep burada kalmak istiyorum" dedi .

Türkiye genelinde 5 şubesi olan Euphoria spor merkezi, 1'inci yılını İzmir'de Fettah Can konseri ile kutladı. Divan Otelde gerçekleşen konserde sahne alan ünlü sanatçı Fettah Can, şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü sanatçı konserde kendisini dinlemeye gelenlere üç gün önce baba olduğunun müjdesini verdi. Bursalı olan Fettah Can Bursa'da ayrı bir heyecanın olduğunu ve hep Bursa'da kalmak istediğini Bursalıların yerinin ayrı olduğunu söyleyerek iki saati aşkın sürede sahnede kalarak hayranlarını coşturdu. Etkinliği düzenleyen Euphoria ailesine teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fettah Can Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title