Haberler

Bursa'da 5 Fuar Birden Açıldı

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 5 fuar birden ziyarete açıldı.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 5 fuar birden ziyarete açıldı. Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Sac İşleme Teknolojileri Fuarı, Kalıp Avrasya, 12'nci Uluslararası Elektrik Elektronik Otomasyon Aydınlatma ve İletişim Fuarı, 5'inci Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı 7 Aralık 2014 Pazar Günü'na kadar gezilebilecek.

Fuarların açılış töreninde konuşan Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, 21 ülkeden 529 firmanın fuarlara katıldığını söyledi. Geçen yıla oranla yüzde 50 oranında büyüdüklerini anlatan Ersözlü, kalıpçıların da katılması ile daha da güçlendiklerini kaydetti. Fuarları 30 ülkeden 40 bin kişini ziyaret etmesini beklediklerini belirten Ersözlü, 2014 yılı içerisinde 14 fuar organize ettiklerini açıkladı.

KALIPÇILIK İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği (UKUB) Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Özoğul da, fuarların Endüstri Zirvesi haline geldiğini söyledi. 5 fuarın birlikte açıldığını dile getiren Özoğul, kalıpçılık sektörü ile ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

"Genel büyümenin üzerinde bir büyüme gerçekleştirdik. Sektörle ilgili ihtiyaç ve beklenti artıyor. Türk kalıpçılığının ilerlemesi için Kalıpçılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin hayalini gerçekleştiriyoruz. 2017 itibariyle Yalova'da hayata geçireceğiz. Kamulaştırma devam ediyor. Buraya ayrıca yapacağımız ortak kullanım alanları ve Teknoloji Ar-Ge merkezi ile firmalara bazı avantajları da sunmaya çalışacağız."

Konuşmaların ardından ziyarete açılan fuarlar, 4- 6 Aralık 2014 tarihlerinde 11.00 ile 19.30 saatleri arasında 7 Aralık 2014 tarihinde ise 11.00 ile 18.30 saatleri arasında gezilebilecek. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlhan Ersözlü Avrasya Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title