Haberler

Burnu Kırılan Milli Tekvandocu Başkanı Suçladım Burnumu Kırdılar

İzmir'de yaşanan olayı da anlatan milli sporcu, Ben müsabakaları tribünden izliyordum. Saha içinde antrenörlerle hakemler arasında yaşanan tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

İzmir'de yaşanan olayı da anlatan milli sporcu, Ben müsabakaları tribünden izliyordum. Saha içinde antrenörlerle hakemler arasında yaşanan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. İstanbul Bahçelievler Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Mithat Aytan ve Yardımcı Antrenör İbrahim Öztüfek 7-8 hakem tarafından dövülmeye başladı. Ben de arkadaşım olan İbrahim Öztüfek'i yerden görünce kavgayı ayırmak için tribünden sahaya girdim. Hakemler bu kez benim üstüme saldırdı. Ne olduğunu anlayamadan darp edildim. Tekvando Federasyonu ile Merkez Hakem Kurulu'ndan şikayetçiyim. Gözümde morluklar ve burnumda kırık var dedi.

Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin'in, federasyonun resmi sitesinde yaptığı, Soner Pınarcık denilen şahıs maç sırasında sahaya girip, provokasyon yapmıştır iddialarını da yanıtlayan milli tekvandocu, Ben maç bitiminde arkadaşlarımın dövülmeleri üzerine olayları yatıştırmak için sahaya girdim. Hiçbir kimseyi provoke etmedim. Federasyon önce hakemlerine düzgün eğitim versin ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler İstanbul İzmir Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (1)

CEREN ÖZTABAN:

O SPORCU KARDEŞİMİZ DEDİĞİN KİŞİNİN MİNDER ÜZERİNDE VERDİĞİ BAŞARILARI BİLİYOR MUSUN SEN BEN BİZZAT TANIKLIK ETTİM VERDİKLERİ TÜM MÜCADELELERE AKITTIKLARI TERLERE. HAKEMLERİN YAPTIKLARINI NEDEN ARAŞTIRMIYORSUN ONLARIN SÖYLEDİKLERİ KIŞKIRTMALARI VURMALARINI NEDEN GÖRMÜYORSUN YA DA ARAŞTIRMIYORSUN ? HERŞEYDEN ÖNCE O HAKEMLER YOKKEN BU SPORCULAR VARDI BUNU BİL ATATÜRK'' ÜN DEDİĞİ GİBİ SPORCU ÇEVİK ZEKİ AHLAKLI OLMALI HAKEMLER SPORCULARA BUNU YAPAMADAN ÖNCE MADEM HAKEMLER YA NEDEN OLAYI BÜYÜTMEK YERİNE KONUŞMAYI DENEMEDİLER ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title