Haberler

Burdur İçin El Ele'

'Burdur İçin El Ele'BURDUR'da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bir araya gelerek darbeye karşı ortak deklarasyon yayınlayan siyasi parti, sendika ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, 'Burdur için el ele' sloganıyla toplanarak, oluşturulacak platformun çalışma stratejisini belirledi.

' Burdur İçin El Ele'

BURDUR'da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bir araya gelerek darbeye karşı ortak deklarasyon yayınlayan siyasi parti, sendika ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, ' Burdur için el ele' sloganıyla toplanarak, oluşturulacak platformun çalışma stratejisini belirledi.

FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz darbe girişimine karşı ortak deklarasyon yayınlayan siyasi parti, sendika ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, 'Her şerden bir hayır doğar' anlayışıyla, şehrin sorunlarının tespiti ve çözümüne katkı sağlamak amacıyla bir araya geldi. Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki, CHP İl Başkanı Barış Ayten, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ile diğer siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Burdur Ticaret ve Sanayi odası Başkan Yardımcısı Ömer Çeliker, "Milletimiz; devleti, hükümeti, muhalefeti ve meclisiyle, daha bir kenetlenmiştir. Bu birliği, demokratik alanda daha da güçlendirerek sürdürmemiz gerektiği gibi; ekonomik kalkınmamız ve güçlenmemiz için de, yabancı sermaye güçlerine karşı, yerli teşebbüs gücümüzü artırarak göstermeliyiz" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki de "15 Temmuz'da ülkemizin yaşadığı kaos ortamından milletimizin duruşuyla kurtulduk. Demokrasi nöbetlerini milletimiz siyasi ayrım gözetmeksizin sürdürmekte. Burdur halkını iradesine sahip çıktığı için kutluyorum. Her şerden bir hayır doğar. Farklı kesimlerle bir araya gelip, böyle bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Burdur için yapılabilecekleri görüşeceğiz. Çalışma perspektifimizi ve önceliklerimizi belirleyip, birlikte çalışmalarımızı yürütmeye kararlıyız" diye konuştu.

"15 Temmuz'da FETÖ'nün demokrasiye nasıl darbe vurmaya kalktığını hep birlikte gördük, hep birlikte püskürttük" diyen CHP İl Başkanı Barış Ayten ise FETÖ'nün ülkenin kılcal damarlarına nasıl girdiğini hep birlikte görerek, yarınların daha güzel kurulacağını söyledi.

MHP İl Başkanı Hikmet Ökte de Türk halkının verdiği kararlı duruşu takdirle karşıladığını belirterek, "FETÖ'nün bu kadar güçlenmesi, iktidarıyla muhalefetiyle dünden bugüne büyük bir zafiyetin ürünüdür. Ama bu durumu birlikte çözeceğiz. Bu birlikteliği en güzel şekilde değerlendireceğiz" dedi.

Daha sonra toplantıya katılanlar Burdur'un sorunları ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hikmet Ökte AK Parti Burdur Politika Güncel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakmadan Geçme

Riva plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir?
İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title