Haberler

Bunalıma Giren Genç Kız, Not Bırakıp İntihar Etti

Güncelleme:

Beyoğlu'nda bunalımda olduğu belirtilen 22 yaşındaki genç kız, cep telefonuna "artık yaşamak istemiyorum!" yazarak kendini doğalgaz borusuna asıp intihar etti.

Beyoğlu'nda kemik erimesi hastalığına yakalanan 22 yaşındaki genç kız, kendini mutfaktaki doğalgaz borusuna asarak intihar etti. Genç kız, intihar etmeden önce cep telefonuna "Artık yaşamak istemiyorum!" yazılı not bıraktı.

ANNESİ ALIŞVERİŞ YAPMAYA ÇIKMIŞTI

Olay, Hacıahmet Mahallesi, Kır Kahyası Sokak, 1610 numaralı evde meydana geldi. Bir tekstil atölyesinde çalıştığı öğrenilen Melek Yılmaz, annesiyle birlikte bayram temizliği yapmak için işe gitmedi. Temizlik sırasında annesi, alışveriş yapmak için dışarı çıkınca, Melek Yılmaz (22), henüz belirlenemeyen bir nedenle kendini mutfaktaki doğalgaz borusuna iple asarak intihar etti.

ÇIĞLIKLARI KOMŞULAR DUYDU

Alışverişten dönen anne, mutfağa girip kızının cansız bedenini görünce sinir krizleri geçirdi. Çığlıkları duyan komşular, ipi keserek Melek Yılmaz'ı kurtarmaya çalıştı. Ancak olay yerine çağrılan sağlık ekipleri genç kızın hayatını kaybettiğini tespit etti.

"ARTIK YAŞAMAK İSTEMİYORUM!"

Polis ekipleri, yaptıkları incelemede, Melek Yılmaz'ın cep telefonuna 'Artık yaşamak istemiyorum!' yazılı bir not bıraktığını belirledi. İntihar olayının aydınlatılması için, Melek Yılmaz'ın en son kimlerle konuştuğu ve mesajlaştığını belirlemek amacıyla cep telefonuna el konuldu.

EVİN EN KÜÇÜK ÇOCUĞUYDU

Evin 5 çocuğundan en küçüğü olduğu öğrenilen Melek Yılmaz'ın kemik erimesi hastalığına yakalandığı, bu nedenle bir süredir bunalımda olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Melek Yılmaz Beyoğlu Yaşam Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500

Yorumlar (19)

FortiusMobil-IOS:

Yobazların da okuma yazması varmış meğer...size ne insanın imanından dininden? Değerli yorumlarınızı kendi karanlık beyninizde saklayın

22
10
yanıtYanıtla
u mustafaMobil-ANDROID:

Herkes bir Şekilde imtihan oluyor.Rabbim ağır hastalıklarla bizi imtihan etmesin.

29
2
yanıtYanıtla
...:

Allah bilir ne derdi vardı. Ne olursa olsun intar etmeye deymez

30
0
yanıtYanıtla
aptallik:

intihar etmek kurtulus degil bunlarin hepsi iman zayifligindan oluyur

19
7
yanıtYanıtla
imanMobil-ANDROID:

iman eksikliği

10
16
yanıtYanıtla
Sude:

intihar haberlerini vermek cogu avrupa ülkesinde yasak, gencler örnek almasin diye. . . . bence sizler hic medya- ve habercilik okumayin, nede olsa bir kulaktan girip digerinden cikiyor ögrendikleriniz.

22
1
yanıtYanıtla
careMobil-ANDROID:

bunalim gercekten cok zor

15
2
yanıtYanıtla
KOMİSER MESUT GÜNERİİİ:

ne etin be kızım ne etin ALLAH ailene sabır versin

16
0
yanıtYanıtla
Agir yüksekova:

Allah ailesine sabir versin

15
0
yanıtYanıtla
nilay:

Iman eksikligi ogretilemiyor insanlarimiza kader inanci gecici lezzetlerden mahrum kaliyoruz diye gercek olandan vaz geciyoruz boyle olmamasini temenni ederdim

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title