Haberler

Bülent Keneş'ten Ariel Şaron Düzeltmesi

Güncelleme:

Todays Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, Ariel Şaron'un ölüm haberindeki "Çığır açan lider" ifadesi nedeniyle açıklama yapmak zorunda kaldı.

Zaman Gazetesinin İngilizce yayını Todays Zaman, Ariel Şaron'un ölüm haberlerinin verildiği dış kaynaklı haberlerde sosyal medyada infiale neden olan bir hataya imza attı.

AP kaynaklı bir haberde Ariel Şaron için kullanılan "Çığır açan lider" ifadesi ve Reuters kaynaklı bir haberde geçen "O gerçek bir liderdi" ifadeleri okuyucular tarafından tepkiye neden oldu. Tepkiler üzerine haber metinlerinden bu ifadeler çıkarılıp haber edit edildi.

KENEŞ AÇIKLAMA YAPTI: EDİTÖRÜN HATASI

Sosyal medyada skandal olarak yorumlanan ve tepki toplayan bu haberler üzerine Todays Zaman genel yayın yönetmeni Bülent Keneş twitter üzerinden bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Açıklamasında söz konusu haberlerin gazete editörünün hatası olduğunu, haber metninin editörler tarafından okunmadan yayına verilmesinden kaynaklandığını ifade etti. Durumun farkına vardıktan sonra söz konusu ifadelerin haber metininden çıkarıldığını söyledi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bülent Keneş Ariel Şaron Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

cıkcıkoğlucikcikoglu@gmail.com:

Hocam Filistinli çocuk için değil israilli çocuk için ağlar. Hocam Hiçbir müslüman din adamı ile görüşmez, papaz ve hahamlarla görüşür. Hocam mavi marmara için İsrailden neden izin almadığımızı sorgular. Hocam Müslüman bir kızla hırıstiyan bir erkeği evlendirir. Hocam papazları da islama göre cennete sokar. Hocam Belçikada bir kilisede 'Muhammedün Rasülullah'sız ezan okutturur.Hocam beddua eder. Şimdi de yanlışlıkla(!) Şaron'a övgüler yağdırır. Vallahi Hasan Sabbah bile bu kadar açık verse arkasında kimseyi bulamazdı Ama adam hala sütten çıkmış ak kaşık.

19
3
yanıtYanıtla
mustafa kundakçımuskundak@hotmail.com:

Arkadaşlar tüm gelişmeleri ibretle izliyoruz...10 yıldır cemaatin içinde olan burs veren kurban veren himmet veren bir insan olarak diyorum ki: biz bu cemaati desteklemezsek imanımızı kaybetmeyiz..dinimizi hiç kaybetmeyiz..Allah ve peygamber sevgimiz de azalmaz inşallah.... ama ak parti biterse ülkenin tüm kazanımlarıda biter...düşüşümüz pek fena olacağa benziyor....onun için bu başbakanın etrafında kenetlenmemiz lazım diye düşünüyorum....

13
3
yanıtYanıtla
adem001delikanli_x_a@hotmail.com:

yıllardan beri nasıl uyuttular bizleri nasıl anlayamadık yıllarca gazetelerine abene olduk hemde traj artsın diye 10 15 tane alıyorduk

11
5
yanıtYanıtla
göktug alprosehill@gmail.com:

dervişin fikri neyse zikride odur.bunlar böyle zaten.bilmeyenlerde öğrensin artık.

10
3
yanıtYanıtla
Demirin Gürcangurcan.ozdemir1905@hotmail.com:

Herkesin kafası karışık. Bende DUA ediyorum; Allah'ım kim haklı kim haksız bana göster! bir çok kardeşimde benim gibi DUA ediyor... Bu tür YANLIŞLIKLAR bu ortak DUA nın sonucu Allah'ın bize doğruyu göstermesi için bunlara yaptırdıkları yanlışlardan biri diye düşünüyorum... Allah sonumuzu hayır etsin.12-13 yıl hizmetin içinde olan biri olarak bu kadar siyasetin içinde olmaları, yıllarca bizi aldattılar diye düşündürüyor. İnadına Recep Tayyip Erdoğan.

10
0
yanıtYanıtla
şa akcrea-144@hotmail.com:

yüreğin yiyorsa şaron KATİL dersin

6
1
yanıtYanıtla
Ugur Bolathurmaksan@gmail.com:

Arkadaşlar, bu cemaat dışardan bir bütün gibi gözüküyor ama aslında içerikte 2 kola ayrılmış durumda ''ilimciler ve okuyucular'' genle olarak böyle denebilir. Hizmet grubu daha çok mahhellerde bazı zamanlar akşamları toplanır ve sohbetler yapılır bunlar okuyucular grubu olarak ta nitelendirile bilir. Bunlar sadece gazete abonesi grubudurlar ama İlimciler grubu ise, işte bu grup Gülene bağlı olan ve basın yayın, dershaneler, yurtdışındaki ülkelerin bakan, brokrat, iş adamı vs.. çocuklarına paralı eğitim veren ''IŞIK OKULLARI'' para ve finansmanı kontrol eden gruptur.

4
3
yanıtYanıtla
Ferda Yamanoğluferda.y@hotmail.com:

Bu gazetenin ve Zekeriya Öz'ün düştüğü şu hale bakın.ALLAH onları teşhir ediyor.

5
2
yanıtYanıtla
coşkun öztürkozturk_coskun@hotmail.com:

hani atılan her manşetten hoca efendinin haberi vardı,hocaefendinin haberi olmadan hiçbir cemaatin gazetelerinde haber ,manşet,gibi önemli şeyler yayınlanmazdı şimdi editörün hatası diyonuz editöre gelene kadar hoca efendide biliyo olması lazım sizin anlatdığınıza göre yazıklar olsun biz bu memleket için uğraştığımızı sanarken şu yapılanlara bakınız ben tayyip beyin bu memlekete yanlış bir şey yapacağına inanmıyorum adam gecesini gündüze katıp çalışıyor gören göz kılavuz istemez allah tayyip beyi ülkemizin başından eksik etmesin.

4
1
yanıtYanıtla
mustafa kandırmazkndrmz@hotmail.com:

Zaman gazetesinin başlıklarında bir tane bile olumlu haberin olmaması sizlerin de psikolojisini bozmuyor mu ?metoroloji haberlerini bile olumsuz diye kafamıza işliyorlar.Allah aşkına sabah bu gazeteyi okuyarak kahfaltı yapamıyorum.abonesi olduğum halde .hep olumsuz ve moral bozucu haberler.siz rahat kahvaltı yapabiliyormusunuz ?

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title