Haberler

Bu Okulda Neler Oluyor?

Güncelleme:

Van'ın Muradiye İlçesi Ovapınar Köyü İlköğretim Okulu'nda zemindeki ısınma paniğe yol açtı.

Van'ın Muradiye İlçesi Ovapınar Köyü İlköğretim Okulu'nda zemindeki ısınma paniğe yol açtı. İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, ısının kaynağının bulunması için çalışmalara başladıklarını belirterek, eğitime ara verildiğini açıkladı.

Muradiye İlçesi'ne 15 kilometre uzaklıkta bulunan Ovapınar Köyü'nün 130 öğrencisi bulunan ilköğretim okulunun zemini cuma günü aniden ısınmaya başladı. Çöpleri almak için eğildiği sırada ısıyı fark eden okulun çalışanı Abdurrahman Songül, okul yetkililerine durumu bildirdi. Okul yönetimi sınıfları boşalttırdı. Ardından da Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri okula gelerek incelemelerde bulundu. 3 derslikli okulun bir sınıfında 2 metre karelik alanda ısının yüksek olduğunu belirleyen yetkililer, termometre ile yaptıkları ölçümde zemindeki ısının 45 dereceye kadar yükseldiğini gördü. İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu'na da bilgi verildi.

"ATEŞİM ÇIKTI SANDIM"

Isının kaynağının bulunması için gerekli çalışmalara başladıklarını söyleyen Kaymakam Tanrıkulu, kaynak belirneneceye kadar okulda eğitim-öğretime ara verildiğini söyledi. Sınıftaki ısıyı ilk fark eden okul görevlisi Abdurrahman Songül ise, "Çöpleri almak için çöp kutusunun üzerine eğildim, sıcaklık hissettim. Önce ateşimin çıktığını düşündüm sonra zemine dokunduğumda yerdeki ısıyı fark ederek öğretmenlere haber verdim" dedi. - Van / Muradiye

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erol Tanrıkulu Muradiye Politika Güncel Haberler

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title