Haberler

Brandroom Nişantaşı'nda

Güncelleme:

Brandroom Nişantaşı mağazasnda 2012 İlkbahar/ Yaz Aksesuar Koleksiyonunu renklendiriyor.

Aksesuar dünyasının tanınmış markaları Kısmet by Milka, İnciden ve Loopie Love çarpıcı ve elegant ürünleriyle yeni sezonda Brandroom Nişantaşı mağazasında kadınları büyülüyor. Brandroom Nişantaşı mağazası, bünyesinde bulunan tanınmış markaların giyim koleksiyonlarının yanı sıra birbirinden farklı geniş aksesuar yelpazesiyle de yeni sezonda ön plana çıkıyor. Farklı tasarımcı ve markalara ait 2012 İlkbahar / Yaz Aksesuar Koleksiyonu'nda bulunan aksesuar seçenekleri ise herkesin zevkine uygun tasarımlarıyla göz dolduruyor.

Kısmet by Milka'nın kişiye özel aksesuarları…

İpek Koleksiyonu olarak adlandırdığı aksesuarlarıyla dikkat çeken Kısmet by Milka'nın ağırlıklı olarak pembe altın, beyaz, siyah, konyak rengi pırlanta, natürel safir kullanılan modern tasarımları her kadının ruhuna dokunup tenine de enerjisini yansıtıyor. Tarihte altın kadar değer gören, farklı renkleri ile parlak bir görünüme, mükemmel bir yumuşaklığa, şıklığa ve inceliğe sahip % 100 saf ipek kumaşları, zarif mücevherlerle harmanlayan Kısmet By Milka, stil sahibi kadınları etkilemeye devam ediyor.

Loopie Love'ın çarpıcı ve sıradışı etkisi…

Danimarka'nın tanınmış aksesuar markası Loopie Love'ın orijinal aksesuarlarıyla kadınların ilgisini çekiyor. Loopie Love markası 2012 İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu'ndaki yumuşacık kuzu derisinden tasarlanmış zımbalı ve yıldız şekilli bilezikleriyle sezonda dikkatleri üzerine çekiyor. Deri detaylı bileziklerle gümüş ve bronz halkaları kombinlendiğinde de sezon trendlerini kollara taşıyor. Loopie Love 2012 İlkbahar/ Yaz Aksesuar Koleksiyonu'nda bulunan yüzükler ise modern, ışıltılı ve farklı renk tonlarından oluşan özel parçalarıyla beraber kadınların ellerinin zarafetini ortaya çıkarıyor.

İnciden'in sofistike ve feminen ruhuyla aksesuar koleksiyonu…

İsmiyle inci'nin zarif dokunuşunu taşırken orijinal ve teni saran tasarımlarıyla da İnciden markası kadınları aksesuar dünyasındaki tılsımlı yolculuğa davet ediyor. Marka, yeni sezonda uçuşan kurdellalarla değerli taşları harmanladığı tasarımları ve el yapımı olarak dizayn edilmiş altın kaplama kıvrım formlu bilezikleriyle de koleksiyonun nadide parçaları olarak göz alıyor. Derinin her türlü çeşidini swarovski, zincir ve kristalle süslenmiş özgün tasarımıylayaka kolyeleri ise yeni sezonda adından sıkça bahsettiriyor.

Moda dünyasının aksesuar trendlerini de yakından takip eden Brandroom Nişantaşı mağazası aksesuar dünyasıyla her kadının hayalini gerçekleştirirken, kadının göz kamaştırıcı ve zarif güzelliğini de meydana çıkarıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nişantaşı Milka Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title