Haberler

25 Yaşındaki Genç, Bonzai Kurbanı Oldu

Güncelleme:

İzmir'de ekmek fırınında çalışan Dursun Güneş, iş yerine ait hafif ticari aracın içinde bonzai içtikten sonra fenalaşarak yaşamını yitirdi.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, sentetik uyuşturucu bonzai içtikten sonra fenalaşan 25 yaşındaki Dursun Güneş öldü.

ARACIN CAMINI KIRIP BAĞIRMAYA BAŞLADI

Olay, bu gece Devrim Mahallesi 3771 Sokak'ta meydana geldi. Ekmek fırınında çalışan Dursun Güneş, iş yerine ait hafif ticari aracın içinde bonzai içti. Bir süre sonra fenalaşan Güneş, aracın camını kırdıktan sonra bağırmaya başladı. Gürültü üzerine sokağa çıkan mahalle sakinleri Güneş'i yerde hareketsiz görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

BAGAJDAN 'BONG' ÇIKTI

İhbar üzerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Güneş'in öldüğü anlaşıldı. Polisin yaptığı araştırmada aracın bagajında bonzai içmek için kullanılan ve 'bong' denilen edilen aparat bulunduğu belirtildi.

Dursun Güneş'in cesedi, savcının incelemesi ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dursun Güneş Karabağlar İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? GS Basketbol hangi kanalda? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500

Yorumlar (76)

Gamze Mobil-ANDROID:

Herkes in çocuğu var allahım korusun uyuşturucu belasından büyük konuşmayın

72
2
yanıtYanıtla
SosyMobil-IOS:

Bencede iyi olmus gebersin

10
36
yanıtYanıtla
erbakan:

Millet olarak şuursuzlaştık mahallesinde sattırmasın kimse

43
0
yanıtYanıtla
Kroyum ama para sende??Mobil-IOS:

İi olmuş

6
28
yanıtYanıtla
qwerty:

bonzai sağlığa zararlıdır işte ispatı

33
1
yanıtYanıtla
farqin:

kurd gencleri arasinda uyusturucu kullanimi Türklere göre cok cok daha yuksek. helel metropollerde. Her yil yuzlerce kurd cocugu uyusturucu yuzunden hayatlarini kaybediyor. Bu kardesimizde kurd

18
12
yanıtYanıtla
Yucel:

O çocuk laz ve cok iyi bir ailenin çocuğu allah kotuyle karsilastirmasin

yanıt21
yanıt0
karakartal:

Gebersin

13
16
yanıtYanıtla
mesela:

içkiye yasaklar geldikten sonra bunlar çogaldı ne iştir

15
13
yanıtYanıtla
hak:

Demokratik bir ülkede yasıyoruz isteyen istediği gibi ölebilir

5
22
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title