Haberler

Bolu - Kömür Ocağında Yangın *Müdahalede Bulunulamayan Yangının 1-2 Gün İçerisinde Sönmesi Bekleniyor.

Bolu'nun Mengen İlçesi'ne Bağlı Gökçesu Beldesi'nde Bulunan Bir Kömür Ocağında Yangın Çıktı. Şans Eseri Vardiya Değişimi Sırasında Çıkan Yangından İşçiler Etkilenmedi. Müdahalede Bulunulamayan Yangının 1-2 Gün İçerisinde Sönmesi Bekleniyor.

BOLU'nun Mengen İlçesi'ne bağlı Gökçesu Beldesi'nde bulunan bir kömür ocağında yangın çıktı. Şans eseri vardiya değişimi sırasında çıkan yangından işçiler etkilenmedi. Müdahalede bulunulamayan yangının 1-2 gün içerisinde sönmesi bekleniyor.

Saat 06.30 sıralarında, Gökçesu Beldesi'nde bulunan 160 işçinin çalıştığı Yaner Elmas Maden Ocağı'nda yaklaşık 100 metre aşağıda kullanılmayan bölümde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Vardiya değişimi sırasında 40 işçinin ocaktan çıkması nedeniyle işçiler yangından etkilenmedi. Yangına müdahale etmek için ocağa girmeye çalışan işçiler yoğun duman nedeniyle içeri giremedi. İçerideki dumanı tahliye etmek için fanlar çalıştırıldı. Yetkililer jandarma ve itfaiyeye haber verdi. İtfaiye yangına müdahalede bulunamazken, jandarma vardiyadan çıkan işçileri teker teker çağırıp kimlik kontrolü yaparak, içeride kalan işçi olup olmadığını kontrol etti. Mengen Kaymakam Vekili Abdil Koç ve Gökçesu Belediye Başkanı Vahit Aydın maden ocağına gelerek yetkililerden bilgi aldı. Yangının 1-2 gün içerisinde kediliğinden sönmesinin bekleneceği bildirildi.

Maden işçisi Cemali Çiloğlu, "Vardiya değişiminden çıktığımızda dumanları gördük. İçeriye girmeye çalıştık ama yoğun bir duman vardı. Hemen yetkililere haber verdik" dedi. Maden işçisi Altan Bostancı ise, "Çıkan dumanları görür görmez hemen fanları çalıştırdım. İçeride çalışan işçi yoktu" diye konuştu.

Ocak sahibi İsmail Yılmaz yangının çıkış nedenini bilmediklerini belirterek, "Sabah 06.30'da yangın çıkmış. Yangının çıktığı kısım bir süredir kullanılmıyordu. Bu yüzden de içeride çalışan işçimiz yoktu. Vardiya değişimi sırasında işçiler görmüşler. Hemen fanları açarak dumanı tahliye etmeye başladık. Yangının kendiliğinden sönmesini bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title