Haberler

Bodrum'da Ölü Bulunan Restoran İşletmecisi Toprağa Verildi

BODRUM'da 2 gün boyunca arandıktan sonra yol kenarına park edilen otomobilinde cesedi bulunan ünlü restoran işletmecisi 56 yaşındaki Mustafa Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı.

BODRUM'da 2 gün boyunca arandıktan sonra yol kenarına park edilen otomobilinde cesedi bulunan ünlü restoran işletmecisi 56 yaşındaki Mustafa Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı. Babasının intihar ettiğini yönünde açıklama yapan Coşkun'un oğlu Ahmet Coşkun ve yakınlarının, büyük üzüntü yaşadığı görüldü.

Kumbahçe Mahallesi'ndeki dünyaca ünlü Barlar Sokağı'ndaki Berk Balık Restoran'ın işletmeciliğini yapan evli ve iki çocuk babası Mustafa Coşkun, geçen cumartesi günü sabahı işe gittiğini söyleyerek evinden ayrıldı. Oğulları Yağız ve Ahmet Coşkun ile eşi Aylin Coşkun'a veda mesajları 'Hakkınızı helal edin sizleri çok seviyorum' diye telefon ile mesaj attıktan sonra ise cep telefonunu kapattı. Coşkun'un eşi Aylin Coşkun polis ve jandarmaya haber vererek yardım istedi. İki gün sonra ilçe merkezine 50 kilometre mesafedeki Mazı ile Yeniköy mahalleleri arasında, orman kıyısında yolun kenarında, otomobilin içinde, Coşkun'un bileklerinden kesilmiş halde cesedi bulundu.

Bir süredir ekonomik sıkıntıda olduğu belirtilen Coşkun'un ölümü ilçede üzüntü yarattı. Coşkun'un cesedinin yanında bulunan bıçağa el kondu. Cesedi ise otopsiye gönderildi. Yapılan otopsi sonrası Coşkun'un cenazesi yakınlarına teslim edildi.

Coşkun'un cenazesi bugün Kumbahçe Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Saruhan, Bodrum Spor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya ile yaklaşık 800 kişi cenazeye katıldı. Coşkun'un oğulları Yağız ve Ahmet Coşkun babalarının cenazelerinin başından bir an olsun ayrılmadı. Coşkun'un cenazesi; Bodrum Atatürk Caddesi'nden Kızılağaç Mezarlığı'na götürülürken yakınları gözyaşlarını tutamadı. Babasının ölümüyle ilgili yazılı açıklama yapan Ahmet Coşkun, "Babamın ani ölümüne biz de şoke olduk. Büyük üzüntü duyuyoruz. Adli Tıp'dan verilen bilgiler, babamın intihar ettiği yönünde" açıklamasını yaptı. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Politika Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title