Haberler

Bodrum? da Bayramlaşan Plaja Koştu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bu sabah saatlerinde bayramlaşan tatilciler, ardından plajları doldurdu.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bu sabah saatlerinde bayramlaşan tatilciler, ardından plajları doldurdu. Kentteki turistik tesislerde yüzde 90'lara varan doluluk yaşandığı belirtildi. Bodrum'da yaşayan ya da tatil yapanlar, bayram namazının ardından bayramlaşıp soluğu aşırı sıcak nedeniyle plaj ve sahillerde aldı. Kent merkezindeki dünyaca ünlü Paşatarlası, Kumbahçe ve Gümbet plajlarına geç gelenler, bu yüzden yer bulmakta büyük güçlük çekti. Beach clup'larda adım atacak yer kalmadı. İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve Mersin gibi büyükşehirlerden Bodrum'a gelenler, turistlik kentte özlenen görüntüleri ortaya çıkardı. 40 derece havanın hakim olduğu kentte, 18 derece deniz suyu sıcaklığı bulunuyor.

"TERÖRE İNAT"

Bursa'dan tatile gelen muhasebeci 30 yaşındaki Oktay Candanoğlu, "Bence bu bayram tüm bayramlardan çok daha önemli. Çünkü ülkemiz gerçekten çok zor dönemlerden geçiyor. Bu yaşanan terör olaylarında ben bir yakınımı kaybettim. Ancak yaşam devam ediyor. Zaten terör örgütlerinin istediği insanları korkutmak, sindirmek, evlerde tutsak etmek. Bu oyuna gelmemeliyiz. Ancak şu da varki, bu yaşananları da unutmamalıyız. Bu yaşanan terör olayları unutturulmak istense de biz unutmamalı, ona göre tedbirler almalıyız. Bodrum'da bayram havası çok güzel. Deniz sıcak, hava sıcak, insanlar mutlu. Ülkemizin birçok yeri böyle güzel. Bu güzelliklerin değerini bilmemiz gerekir" dedi.

PLAJIN MASKOTU 'PEYNİR'

İstanbul'da restoran işleten babası 40 yaşındaki Savaş Duman ve annesiyle birlikte Bodrum'a tatile gelen 12 yaşındaki Eylül Duman, sekiz aylık Jack Russel cinsi 'Peynir' isimli köpeğiyle plajda renkli görüntüler ortaya koydu. Köpeğiyle bol bol denize giren küçük kız, tebessüm ettirdi. Peynir ise plajın maskotu oldu. Ayrıca anneleriyle denize giren küçük çocuklar, bebekleriyle oynadı. Bazı tatilciler, 'Peynir' ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

"DOLULUK YERLİ TURİSTİN TERÖRE VERDİĞİ EN İYİ CEVAP"

Bodrum'a gelenlerin önemli bir bölümü günübirlik tur tekneleriyle cennet koy ve adaları gezerken; sahillerdeki plajlar da tıklım tıklım doldu, adım atacak yer kalmadı. Gümbet plajının en eski işletmelerinden, 25 yıldır hizmet veren Aloha Beach Club'ın işletmecisi Yıldırım İlhan, "İki aydır gerçekten zor günler geçirdik. Bütün gücümüzle dayanmaya çalışıyoruz. Bayramla birlikte cumartesi gününden itibaren Bodrum'a ciddi bir akın başladı. Yerli turistlerin yanı sıra özellikle Almanya ve Hollanda'dan gurbetçi vatandaşlarımız da tatile geldiler. Biz de bayram ve bundan sonraki süreçte beach club'ta özel köpük partileri, DJ performansları ve ünlü sanatçıları ve dans şovlarla tatile gelenleri eğlendirmek için tüm olanaklarımızı seferber ettik. Önümüzdeki turizm sezonu için 70 günümüz var. Evet bu 70 gün çalışıp, kaybettiğimiz günleri kurtarmak istiyoruz. Bodrum'daki doluluk oranı, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen yerli turistin teröre verdiği en iyi cevaptır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Bakmadan Geçme

Sakaryaspor Bodrumspor maçı CANLI izle! (HD) 30 Mayıs Sakaryaspor Bodrumspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 30-31 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 30-31 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 30 Mayıs Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 30 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor CANLI izle! 30 Mayıs Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Hudutsuz Sevda 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İnci Taneleri 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 71. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title