Haberler

Bitmez Ve Cagwin'den Muhteşem Konser

Güncelleme:

Ud bestekârı Mehmet Bitmez ile Amerikalı perküsyon sanatçısı JarrodCagwin, Şanlıurfa'da konser düzenledi.

Şanlıurfalı Ud bestekârı Mehmet Bitmez ile Amerikalı perküsyon sanatçısı JarrodCagwin'ın sunduğu 'Güneşin Doğuşu' adlı konser, sanatseverlerdan tam not aldı.

Kemalettin Gazezoğlu Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen ve Eyyübiye Belediyesi'nin organize ettiği "Güneşin Doğuşu" isimli konseriyle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konsere Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eşi Ayşe Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet İnan, Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, Bekir Sıtkı Akyol, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcılarının yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Yaklaşık iki saat süren müzik dinletisi sanatseverleri adeta büyüledi. Birbirinden farklı eserleri kendilerine has üsluplarıyla seslendiren sanatçılara, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eşi Ayşe Ekinci ve protokol üyelerinin de zaman zaman eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Konser sonrası sanatçılarla bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Bu soğuk havada içimizi ısıttıkları için sanatçılarımıza sanatseverler adına teşekkür ediyorum" dedi.
Konseri zevkle dinlediklerini belirten Başkan Ekinci, "Türkiye'de Ud denilince akla gelen en büyük ustalardan biri şüphesiz Mehmet Bitmez'dir. Kendisine çok teşekkür ediyorum. JarrodCagwin ile gerçekten güzel bir ikili olmuşlar. Bu güzel konseri bizlere bahşettiklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Eyyübiye Belediyesi olarak bu soğuk havada içimizi ısıttıkları için sanatçılarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"BELEDİYECİLİK SADECE YOL VE SU DEMEK DEĞİLDİR"

Başkan Ekinci, konuşmasının devamında belediyeciliğin sadece yol ve sudan ibaret olmadığını belirterek şu ifadelerini kullandı: "Belediyecilik, sadece yol ve sudan ibaret değildir. Aynı zamanda sosyal faaliyetlerde de bulunarak insanların gönüllerine hitap etmektir. Hakikaten bu kadim şehirde kültür ve sanat alanında da çok önemli değerlerimiz var. Ve bugün Eyyübiye'den çıkmış bir abimiz var ve kendisi ile birlikte aynı şekilde aynı ritimde hareket eden Jarrod ile güzel bir ikili olarak bizlere güzel bir resital sundular.Bu konseri aslında bir başlangıç olarak kabul edin ve bunun gibi daha güzel işlere imza atacağız. Ve kısa bir zaman sonra da Mehmet Hocam'la birlikte "Anzelha'dan Göğe Yükselen Sesler" adlı çalışmamız olacak. Bu ve buna benzer daha güzel işlere imza atarak sanat ve sanatçının yanında olacağız."

Konserin ardından, Zehra Mintaç'ın 'İki Yolun Buluşması' adlı Ebru ve Hat sanatından oluşan sergi gezildi. Sergide de Bşakan Ekinci 4 eseri sanatçılara destek vermek için satın aldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ziya Çelikkaya Ahmet İnan Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Bakmadan Geçme

Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları... Yağ çözücü evde nasıl yapılır? Evde doğal yağ çözücü yapımı İSTİKLAL CADDESİ'NDE YANGIN MI ÇIKIT? İstiklal Caddesi'nde yangın paniği! Ne oldu, olay ne? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title